/ / / Вівсянка з чорносливом

Вівсянка з чорносливом - Це Смак

Вівсянка з чорносливом - Це Смак
  • Сніданки
  • П'ятнадцять хвилин
  • Легко
  • Порцій: 1

Просто їж цю смакоту на сніданок, щоб розлучитися зі звисаючим животом

Ви бачили коли-небудь, як кішка вранці мчить до своєї миски з їжею? Ось де справжня енергія, грація і цілеспрямованість! Всі ці якості легко знайдете і ви, якщо почнете правильно снідати.

Для всіх, хто прагне в що б те не стало повернути фігурі ізящество і легкість досвяткового періоду, «Це Смак» пропонує відмінний рецепт дієтичного сніданку. Починайте їм щоранку, щоб прискорити метаболізм, поліпшити травлення, очистити кишечник від шлаків, скинути два-три зайвих кілограми і в підсумку підтягнути неструнку талію!

Рецепт вівсянки на кефірі до неподобства примітивний: просто змішайте складові. Зате кожен інгредієнт суміші виконує надзвичайно важливу місію. Вівсяних пластівців насичують вітамінами і клітковиною, яка сприяє ефективному травленню. Кефір оздоровлює мікрофлору. Чорнослив усуває запори, заряджає енергією, в парі з какао надає страві незвичайний смак. Ну а користь льняної олії для організму ми колись присвятили окремий матеріал почитайте.

Як зазвичай, базовий рецепт легко урізноманітнити. Наприклад, додати спеції: корицю і ваніль. Замість какао взяти мед, доповнити страву насінням льону, насінням, горіхами.
Оцінка 4.7/ Голосів 15

Інгредієнти

  • Чорнослив: 5-7 шт.
  • Вівсяні пластівці: 3-4 ст. л.
  • Кефір: 1 скл.
  • Лляне масло: 1 ст. л.
  • Какао-порошок: 1 ч. л.

Як приготувати Вівсянка з чорносливом - Це Смак

  1. З вечора запарте на 15 хвилин чорнослив, потім остудіть і залиште в контейнері в холодильнику до ранку.
  2. Вранці змішайте какао з пластівцями, влити кефір і льняне масло, перемішайте. Додайте цілу або нарізану полосками чорнослив. Через 15 хвилин пластівці розбухнуть, і вівсянка буде готова!Вівсянка з чорносливом
Якщо хочете, щоб схудненню сприяв не тільки сніданок, але і обід з вечерею, дізнайтеся, як скинути вагу на курячому бульйоні. А з рецептом аппетитнійших дієтичних котлет про почуття голоду і не згадаєте. Легкості вам і бадьорості духу, не забудьте поділитися корисними порадами з друзями!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: