/ / / Персикове варення з імбиром - Це Смак

Персикове варення з імбиром - Це Смак - Це Смак

Персикове варення з імбиром - Це Смак - Це Смак
  • Десерти
  • 60 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 10

Гурманське варення «Південна казка»: ароматне до неможливості!

Яким би променистим і схожим не було наше радянське дитинство, спогади про нього все одно відрізняються. Комусь не дають спокою гри зі старими друзями, хтось спить і бачить себе в шкільній їдальні, а хтось на бабусиній веранді уплітає персикове варення з імбиром. Воно на смак як саме дитинство.

Пам'ятаєте, раніше ми вже ділилися з вами рецептом варення-желе з персиків і цитрусових. У минулому році така заготовка справила фурор, але на цей сезон ми теж не ударим в грязь лицем. Адже способів приготувати персикове варення існує безліч. Наш улюблений на сьогоднішній день читайте нижче!
Оцінка 3.7/ Голосів 15

Інгредієнти

  • Персик: 1 кг
  • Цукор: 250 г
  • Імбир: 50-60 г
  • Лимонний сік: 2-3 ст. л.

Як приготувати Персикове варення з імбиром - Це Смак - Це Смак

  1. Щоб приготувати ароматне персиково-імбирне варення, візьміть 1 кг очищених від кісточки персиків. М'якоть наріжте кубиками, пересипте їх у високу каструлю з нержавіючої сталі.
  2. Туди ж відправте сік цілого лимона і цукор. Томіть суміш на середньому вогні близько 40 хвилин, постійно помішуючи. На середині приготування всипте до персика очищений і подрібнений імбир.Персикове варення з імбиром - Це Смак
  3. На 30-й хвилині варіння за допомогою ручного блендера подрібніть варення. Воно повинно бути відносно однорідним за консистенцією.
  4. По закінченню готування зніміть варення з вогню і відразу ж перелийте його по банкам. Герметично закрийте продукт кришками, переверніть догори дном. Дайте варенню повністю охолонути.Персикове варення з імбиром - Це Смак
Персикове варення як і інша подібна консервація, зберігається в коморі або підвалі більше року. Але ми вам гарантуємо: таку солодкість захочеться їсти кожен день! А яким варенням на зиму запасаєтеся ви? Діліться досвідом з нами і іншими читачами!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: