/ / / Шоколадні чашки з начинкою з арахісового масла

Шоколадні чашки з начинкою з арахісового масла - Це Смак

Шоколадні чашки з начинкою з арахісового масла - Це Смак
  • Десерти
  • 10 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 4

Рецепт шоколадних чашок з начинкою з арахісового масла

Безумовно, часто хочеться чогось солоденького, а часу на приготування десертів завжди немає. Більш того, банальна лінь може перешкодити порадувати себе. Шоколадні чашки з арахісовим маслом виручать всіх зайнятих ласунів! Весь секрет приготування криється в назві частування. Вам знадобиться всього два інгредієнти і 7 хвилин часу!

Шоколадний десерт без випічки навіть в мікрохвильовій печі можна готувати, коли гості вже на порозі. Розтопіть шоколад, сформуйте частування і ставте чайник. Близькі та друзі не встигнуть сісти за стіл, як ви вже запропонуйте їм красивий і простий шоколадний десерт!
Оцінка 3.3/ Голосів 11

Інгредієнти

  • Молочний шоколад: 450 г
  • Арахісове масло: 200 г
  • Какао-порошок: за смаком

Як приготувати Шоколадні чашки з начинкою з арахісового масла - Це Смак

  1. У сотейнику розтопіть шоколад. Розлийте невелику кількість у формочки для кексів.Шоколадні чашки з начинкою з арахісового масла
  2. У кожну формочку викладіть горіхове масло поверх шоколаду.
  3. Залийте формочки залишилися шоколадом і відправте десерт в холодильник на 30 хвилин. Зверху присипте какао за бажанням.
Вибирайте якісні інгредієнти для порційного десерту. Шоколад краще брати в міру солодкий, але не гіркий. Спробуйте прикрасити страву з частуванням листочками м'яти. Хоча ви не встигнете озирнутися, як тарілка вже буде пустувати!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: