/ / / Карбонара з куркою

Карбонара з куркою - Це Смак

Карбонара з куркою - Це Смак
  • Другі страви
  • 30 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 4

Як приготувати карбонару з куркою по простому рецептом

У класичній версії цієї страви спагетті готується з гуанчиале (свинячою щековиной), а в яєчний соус додають суміш з пармезану і пекоріно романо. Гуанчиале іноді замінюють беконом. Але ми вирішили адаптувати італійську карбонару під наші реалії. Давайте подивимося, що у нас вийшло.

Вам знадобиться звичайне куряче філе і бекон. Для соусу досить тільки пармезану. В крайньому випадку використовуйте ваш улюблений твердий сир. Іноді в яєчну суміш додають вершки, тоді карбонара з куркою виходить більш вершковою.
Оцінка 4.5/ Голосів 12

Як приготувати Карбонара з куркою - Це Смак

  1. Поріжте курячу грудку на шматочки товщиною 1 см, приправте і посоліть. Пармезан натріть половину відкладіть в іншу миску.
  2. Поріжте бекон. На сковороді розігріти оливкову олію, додайте бекон і смажте його, помішуючи. Додайте куряче філе і смажте м'ясо, поки воно не буде готове.Карбонара з куркою
  3. Закип'ятіть воду, посоліть. Додайте спагетті і варіть до повної готовності. Поки варяться макарони, збийте яйця разом з половиною сиру, поперчіть.Карбонара з куркоюКарбонара з куркою
  4. Злийте з макаронів 50 мл води в чашку, решта — в раковину. Знову поставте сковороду на вогонь, а пасту відразу ж відправте до м'яса. Вилийте яєчну суміш, спагеті і постійно помішуйте страву. Поступово додавайте по 1 ст. л. води.
  5. Готову страву посипте залишилося пармезаном і прикрасьте петрушкою за бажанням.Карбонара з куркою
Це основна страва — справжня знахідка, якщо ви приймаєте гостей і хочете їх здивувати. Найприємніше, що вам не потрібно годинами стояти біля плити і заготовлювати продукти заздалегідь. Така карбонара готується на раз-два. Приємного апетиту!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: