/ / / Запечена ковбаса без оболонки

Запечена ковбаса без оболонки - Це Смак

Запечена ковбаса без оболонки - Це Смак
  • хвилин
  • Порцій:
Незабаром ми відзначатимемо головне християнське свято — Воскресіння Христове. І одним із атрибутів великоднього кошика є домашня ковбаса. Зазвичай її подають на стіл разом із освяченими пасками та яйцями. Ми з радістю поділимося з вами простим рецептом смачного і відносно недорогого м'ясного виробу.

Ця домашня ковбаса без оболонки також називається, як «Асорті», адже містить у собі кілька видів м'яса. У готовому вигляді виріб виходить дуже соковитим, ароматним, з рівним красивим зрізом. Причому готувати таку натуральну смакоту простіше нікуди. У відділ із ковбасами — більше ні ногою! Почнемо?
Оцінка 3/ Голосів 2

Інгредієнти

  • Домашня ковбаса без оболонки: секрет вдалого приготуванняУ таку ковбасу можна легко додавати сир, варені овочі, зелень, курячі серця з печінкою і навіть горіхи. Якщо любитель копчених ноток, киньте у фарш жменю розпареного чорносливу. З приправами та спеціями тут варто бути обережнішими, є ризик «перебити» натуральний смак м'яса. Зберігайте готові вироби у холодильнику не довше 4 днів (бажано у фользі).складовіКуряча грудка 150 гКуряче стегно 700 гЯловичина 150 гСіль1 год. л.Цукор 1 год. л.Часниковий порошок 1 год. л.Мускатний горіх 1 стакан.Чорний перець (мелений) за смакомКрохмаль 20 г

Як приготувати Запечена ковбаса без оболонки - Це Смак

  1. Одне куряче стегно відкладіть убік. З решти відокремте м'ясо, подрібнивши його у фарш.Потім куряче стегно, філе та яловичину наріжте невеликими кубиками.нарізка м'ясаФарш, що вийшов, змішайте з нарізаним м'ясом, додайте в нього спеції і крохмаль. Розділіть заготівлю на дві частини.фарш для ковбасиВізьміть рукав для запікання, розріжте вздовж і викладіть туди фарш. Сформуйте 2 ковбаски.Края потрібно зафіксувати і зробити кілька проколів зубочисткою або голкою зверху, щоб рукав під час запікання не лопнув.формування ковбасиРозігрійте духовку до 200 градусів і випікайте ковбасу 30-40 хвилин. Дайте готовому виробу повністю охолонути.подача ковбасиВигляд готової готової курячої ковбаси дещо відрізняється від того, що ми звикли бачити в магазинах, зате в ній немає підсилювачів смаку, шкідливих консервантів і трансжирів. А від знання, що вона приготована своїми руками, їсти її буде особливо приємно. Раніше ми розповідали, як нас обманюють маркетологи та на які продукти варто звернути увагу.
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: