/ / / Вершки з молока і масла

Вершки з молока і масла - Це Смак

Вершки з молока і масла - Це Смак
  • Інше
  • 15 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 4

Як приготувати домашні вершки з молока і масла

Зараз практично будь-який молочний продукт ми можемо купити в сусідньому супермаркеті. Тут тобі і айран, і козячий сир, і маскарпоне. Але ще якихось 30 років тому максимум, що б ви зустріли на прилавку, — це кефір і молоко в скляній пляшці.

Тоді міські господині навчилися у селянок готувати вершкове масло і сир. Але і це ще не межа. В домашніх умовах можна приготувати навіть вершки!
Оцінка 3/ Голосів 13

Інгредієнти

  • Молоко: 200 мл
  • Вершкове масло: 200 г

Як приготувати Вершки з молока і масла - Це Смак

  1. На плиту поставте ємність з молоком. Туди ж відразу перекладіть вершкове масло 72%-ї жирності. Цю суміш не кип'ятіть, а знімайте з вогню, як тільки масло розтопиться.Вершки з молока і масла
  2. Перемішайте масу ложкою, а потім перелийте її в блендер для змішування коктейлів. Збивайте 7-10 хвилин, поки суміш не придбає однорідну консистенцію.
  3. Тепер перелийте вершки в банку, заховайте їх у холодильник на ніч. Там ви можете зберігати цей продукт 3-4 дні, хоча ми рекомендуємо використовувати його свіжим.Вершки з молока і масла
  4. Така кількість інгредієнтів розрахована на приготування вершків 33%-ї жирності. Вершки 20-25%-ї жирності готуйте з 200 мл молока і 130 г масла. На продукт 10-15%-ї жирності ви витратите 200 мл молока 60 г масла.
Як вам ідея приготувати вершки в домашніх умовах? Діліться враженнями з нами!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: