/ / / Картопля по-датському

Картопля по-датському - Це Смак

Картопля по-датському - Це Смак
  • Гарніри
  • 50 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 4

Рецепт незвичайної картоплі з цукром по-датському

Жодне застілля не обійдеться без смачної картопельки в різних варіаціях. Хтось любить повітряне пюре, а хтось віддає перевагу запеченій картоплі. А як щодо картоплі в карамелі? Так-так, ми теж спочатку були ошелешені, але переконалися, що це насправді дуже смачно.

Картопля по-датському — це небанальна альтернатива звичному для нас гарніру. За допомогою всього 3 інгредієнтів ви різноманітите будь-який святковий стіл. Особливо сподобається така картопля, звичайно ж, дітям.
Оцінка 4.6/ Голосів 62

Інгредієнти

  • Картопля: 1 кг
  • Цукор: 130 г
  • Цукор: 25 г

Як приготувати Картопля по-датському - Це Смак

  1. Зваріть картоплю в мундирі так, щоб овочі не розвалювалася.
  2. Коли картопля повністю охолоне, акуратно очистіть її від шкірки за допомогою маленького ножа.Картопля по-датському
  3. Покладіть цукор у велику каструлю, струсніть її кілька разів, щоб продукт рівномірно розподілився на дні посудини. На середньому вогні розчиніть цукор, щоб він потемнів, але будьте обережні, щоб він не підгорів.
  4. Додайте в каструлю вершкове масло і ще пару хвилин потримайте цукор на вогні, постійно помішуючи цукрову суміш.Картопля по-датському
  5. Збільште вогонь і додайте картоплю до цукру. Перемішайте і тушкуйте 3-8 хвилин. Карамель повинна повністю покривати кожну картоплину.Картопля по-датському
Цю незвичайну страву можна подавати і гарячою, і холодною. Як доповнення до гарніру відмінно підійдуть стручкова квасоля, курячі котлети і маринований буряк. Ви точно здивуйте гостей такою цікавою іноземною стравою. Приємного апетиту!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: