/ / / Льняна каша

Льняна каша - Це Смак

Льняна каша - Це Смак
  • Сніданки
  • 40 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 1

Як приготувати лляну кашу для королівської фігури і привабливості

Улюбленицею багатьох дієтологів не так давно стала льняна каша. Простий, доступний і корисний продукт допомагає швидко схуднути без відмови від звичних продуктів, обмежень в раціоні і виснажливих тренувань. Її жиросжигающий ефект полягає, по-перше, в живильному складі, а по-друге, у здатності очищати кишечник від накопичених токсинів. Внаслідок чого прискорюється обмін речовин і йде зайва вага.

Текстура льняної каші дуже ніжна, майже кремова. Каша з льону добре насичує, тому ви надовго забудете про почуття голоду і відпаде потреба у зайвих перекусах. Всього 1 ст. л. льону в день забезпечить вам достатню кількість протеїну, харчових волокон, жирів омега-3 вітамінів і мінералів. Приємною особливістю страви є його смак, не схожий на специфічний смак інших каш. Тому якщо вам набридла вівсянка — ласкаво просимо в світ льняної каші!
Оцінка 4.4/ Голосів 55

Інгредієнти

  • Насіння льону: 5 ст. л.
  • Банан: 1 шт.
  • Вода: 200 мл

Як приготувати Льняна каша - Це Смак

  1. Подрібніть насіння льону за допомогою кавомолки, ступки, блендера або використовуйте готову лляну борошно з магазину. Головне, щоб продукт був розсипчастим і однорідним.Льняна каша
  2. Подрібнений льон насипте в глибоку тарілку, залити 200-250 мл окропу і розмішайте до консистенції сметани. Накрийте кришкою і дайте настоятися каші 30 хвилин. Можна також залишити її на ніч.Льняна каша
  3. Банан наріжте невеликими шматочками і додайте в кашу.Льняна каша
За смаком можна додати кунжутне насіння, будь-які горіхи і 1-2 ч. л. меду. Не варто додавати сіль, цукор, олія, молоко, щоб не знизити дієтичний ефект льняної каші. При щоденному вживанні такого сніданку можна скинути до 2 кг за тиждень без дієт.
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: