/ / / М'ятний цукор

М'ятний цукор - Це Смак

М'ятний цукор - Це Смак
  • Інше
  • 10 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 10

Джеймі Олівер кожне літо змішує цукор з цими листами. Дізнавшись навіщо, ти точно повториш такий трюк!

Солодкий зелений чай з м'ятою — найкраще заспокійливе для вашого організму. Раніше для цього потрібно було виходити на природу, збирати трави і сушити їх на зиму. Але є ідея трохи краще! Всього за пару хвилин ви можете зробити натуральний м'ятний підсолоджувач, якими будете користуватися цілий рік.

Таку ароматну добавку можна використовувати для приготування солодких напоїв, різноманітних десертів і випічки. Часто м'ятний цукор додають у солодкі соуси або підливи для десертних страв. Дуже добре підійде в якості підсолоджувача для чаю або кави.
Оцінка 3.1/ Голосів 13

Інгредієнти

  • М'ята: 40 г
  • Цукор: 350-400 г

Як приготувати М'ятний цукор - Це Смак

  1. Візьміть свіжі листочки м'яти, можна з м'якими стеблами. Ретельно промийте їх під проточною холодною водою і видалити вологу з допомогою сухих рушників. Перемістіть в чашу блендера, туди ж всипте цукровий пісок.
  2. Подрібніть вміст блендера до однорідної маси. Воно повинно намокнути. Тим часом застеліть деко пергаментом і викладіть цукор. Розподіліть його тонким шаром і поставте в духовку на самий маленький вогонь. Підсушіть м'ятний цукор до сухого стану.М'ятний цукор
  3. Цукор перетвориться в грудочки. Розрівняйте його качалкою або знову ж перемішайте в блендері. Залиште на ніч при кімнатній температурі. Далі пересипте м'ятний цукор в чисту суху ємність і накрийте кришкою.
Саме цією добавкою коли-то в своїй програмі знаменитий Джеймі Олівер здивував мільйони шанувальників кулінарії. Використовуйте його у випічці, для коктейлів і звичайного чаю. А ще м'ятний цукор може стане в нагоді як скраб для підтримки тонусу шкіри. І головне, адже зробити його так просто! Як вам така ідея? Діліться рецептом м'ятного цукру з подругами і зберігайте собі!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: