/ / / Паста з часникових стрілок

Паста з часникових стрілок - Це Смак

Паста з часникових стрілок - Це Смак
  • Інше
  • 15 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 10

Смарагдова паста до м'яса. Додай всього ложечку, і чоловік розцілує руки.

В очікуванні молодого часнику багато господинь незаслужено ігнорують зелені часникові стрілки. Адже їх можна приготувати дуже смачно — замаринувати або перетерти в смарагдову пасту. З першого погляду нехитра закуска, але її аромат, смак і колір закрутять голову будь-кому.

Щоб приготувати вітамінну пасту з часникових стрілок вам знадобиться всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу. Це варто спробувати!
Оцінка 4.2/ Голосів 29

Інгредієнти

  • Часникові стрілки: 500 г
  • Соняшникова олія: 1,5 ст. л.
  • Сіль: 05 ч. л.

Як приготувати Паста з часникових стрілок - Це Смак

  1. Промийте молоді часникові стрілки і видаліть жорстку огрубілу частина. Щоб визначити, де вона починається, надломіть стрілку. М'яка частина легко обламується при натисканні, а ось волокниста тільки заламується.Паста з часникових стрілок
  2. Обсушіть зелень на паперовому рушнику. Потім наріжте довільними шматочками і покладіть в чашу блендера. Полийте маслом, посоліть і подрібніть (можна використовувати і м'ясорубку). Вийде запашна смарагдова паста, пікантна і злегка гостра.Паста з часникових стрілок
  3. Перекладіть часникову пасту в контейнер або формочки для льоду і відразу в морозильну камеру. Зберігати закуску можна довго, хоча зазвичай її з'їдають дуже швидко.
Як використовувати пасту з часникових стрілок в кулінарії? Її можна додавати до м'ясних страв, гарнірів, овочевого рагу, риби і навіть просто намазувати на хліб. Також вона додасть пікантності соусів та заправок для супів і борщів.
Приготуйте кілька баночок і насолоджуйтеся запашною корисною смакотою круглий рік. Приємного апетиту!
Залишити коментарій

Коментарі

    1. Ірина
      Просто бомба, супер паста.
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: