/ / / Смузі з авокадо

Смузі з авокадо - Це Смак

Смузі з авокадо - Це Смак
  • Напої
  • 15 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 2

Смарагдовий вітамінний коктейль

Ви готові отримати максимум для здоров'я від сніданку і перекусу? Добре диво для вашої шкіри, кишечника і загального самопочуття створить смузі з авокад. Легкий бархатистий коктейль діє як скраб, вичищаючи зимові запаси шлаків і токсинів. Один стакан бірюзового напою в день запустить обленившийся метаболізм, збагатить вітамінами і підлатати імунітет.

Поєднуйте авокадо з бананом, шпинатом, огірками і ківі, щоб посилити ефект схуднення. Вже через 2 тижні ви помітите, як почали танути боки і живіт, а організм вимагає все менше кофеїну для підзарядки.
Оцінка 3.7/ Голосів 29

Інгредієнти

  • Вода: 100 мл
  • Авокадо: 1 шт.
  • Банан: 2 шт.
  • Шпинат: 100 г

Як приготувати Смузі з авокадо - Це Смак

  1. Промийте листя шпинату і дрібно наріжте.Смузі з авокадо
  2. Авокадо очистіть від шкірки, вийміть кісточку, м'якоть наріжте середніми шматками.Смузі з авокадо
  3. Очищені банани наріжте кружечками.Смузі з авокадо
  4. Ретельно подрібніть в блендері всі компоненти. За бажанням посипте смузі насінням чіа, підсолодіть столовою ложкою меду і прикрасити листочком свіжої м'яти.Смузі з авокадо
Це базовий рецепт вітамінного смузі, його можна і треба доповнювати і видозмінювати. Якщо хочете підсилити очищаючі властивості коктейлю додайте невеликий огірок і чайну ложку льняного масла. Щоб зробити напій м'якше воду можна замінити мигдальним або кокосовим молоком.
Смузі з авокадо
Замість шпинату ви можете використовувати листову капусту кале або бурякову гичку мангольд. Якщо не вистачає кислинки, киньте в блендер половинку ківі або капніть трохи лимонного соку. Допускається крихітна щіпка солі.
Доповніть колекцію корисних і смачних смузі коктейлем з авокадо, шпинат і банана. Поділіться рецептом з друзями, а також розкажіть нам, як ви приводите себе в норму на початку весни.
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: