/ / / Картопля «Фрайт»

Картопля «Фрайт» - Це Смак

Картопля «Фрайт» - Це Смак
  • Гарніри
  • 35 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 4

Картопля як з багаття прямо з плити! Секрет у кількості солі (дивись не впади, коли його побачиш).

Любов до картоплі не викорінить ні одна дієта, а його віддані фанати зазвичай дотримуються думки, що сама смачна картопля — це та, яку щойно витягли з вогнища. Жар і впізнаваний запах перетворюють її в делікатес краще, ніж звичайна каструля з водою.

Знаючи це, редакція «Це Смак» підготувала для вас незвичайний рецепт картоплі, який виходить не менш смачним в домашніх умовах. Все, що вам знадобиться — каструля води і дуже багато солі! Це один із способів приготувати картоплю як з багаття прямо на плиті. Називається він «Фрайт».
Оцінка 3.1/ Голосів 13

Інгредієнти

  • Картопля: 10 шт.
  • Сіль: 0,5 кг
  • Вода: 2 л

Як приготувати Картопля «Фрайт» - Це Смак

  1. Виберіть картоплю з товстою шкіркою і ретельно відмийте його від бруду (використовуйте щітку або губку).
  2. Покладіть картоплю в каструлю, посипте сіллю і залийте гарячою водою. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і варіть 30 хвилин.Картопля «Фрайт»
  3. Перевірити готовність ножем, він повинен легко розрізати бульби. Як тільки картопля буде готова, витягніть її з води шумівкою, викладіть на страву і дайте охолонути і трохи підсохнути. Як тільки шкірка покриється білим нальотом - сміливо подавайте на стіл.
Картопля «Фрайт» ніколи не буває пересоленим: бульби вбирають стільки розсолу, скільки необхідно, в той час як основна частина солі залишається на шкірці. Ось чому так важливо не пошкодити її під час готування. Шкурка з кристаликами солі непридатна в їжу, але виглядає дуже ошатно. Отриманий розсіл можна використовувати кілька разів не поспішайте його викидати. Поділіться нашим рецептом з друзями — картоплі вистачить на всіх!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: