/ / / Абрикосове варення без варіння

Абрикосове варення без варіння - Це Смак

Абрикосове варення без варіння - Це Смак
  • Десерти
  • 70 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 10

Ніякого варіння, ніякого цукру і вбитого часу: кращий варіант абрикосового варення

Дуже сильно люблю різні варення, але проблема в тому, що часто не вистачає часу возитися з постійним проварюванням. Саме тому вже кілька років мені доводилося сумувати всю зиму без улюбленого десерту.

Добре, що моя мама підказала відмінний варіант абрикосового варення без варіння. Готується воно дуже просто і складається всього з 2 інгредієнтів, в яких немає ні грама цукру. Вже цікаво? Тоді швидше готуйте його разом з нами!
Оцінка 3.1/ Голосів 9

Інгредієнти

  • Абрикоси: 1 кг
  • Мед: 350 г

Як приготувати Абрикосове варення без варіння - Це Смак

  1. Абрикоси промийте під проточною водою і кожну розділіть навпіл, попередньо видаливши кісточку. Розімніть плоди товкачкою або блендера в злегка неоднорідну масу.Абрикосове варення без варіння
  2. Розм'якшений мед додайте в абрикоси, ретельно перемішайте дерев'яною лопаткою і залиште при кімнатній температурі на 1 годину.Абрикосове варення без варіння
  3. Абрикосове варення відправте в холодильник на 11 годин, перемішуючи масу щогодини близько 2 хвилин, щоб воно поступово загусло. Потім перекладіть його в стерилізовані банки і закрийте герметичною кришкою.
Готове варення може зберігатися в холодильнику до року. Його можна використовувати не тільки як доповнення до млинців, а ще і як начинку для пирогів соус до сирної нарізки і прошарок для торта. Готуйте із задоволенням і обов'язково діліться з друзями простими рецептами!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: