/ / / Вареники з адигейський сиром

Вареники з адигейський сиром - Це Смак

Вареники з адигейський сиром - Це Смак
  • Другі страви
  • 60 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 3

Одна з найцікавіших начинок для вареників. Наліпила на весь тиждень вперед.

Вареники — одне з улюблених страв дитинства, які всі обожнюють досі. Складно знайти людину, якій би не подобалися вареники, адже ця страва вважається світовим бестселером серед національних кухонь різних країн. Вони можуть відрізнятися за зовнішнім виглядом, смаком і начинці, але одне залишається незмінним — загальна любов гурманів!

Сміливо можна заявити, що перше місце в рейтингу популярності начинок для вареників займає сир. Ми пропонуємо трохи вдосконалити цей рецепт, замінивши сир на адигейський сир. Вареники з адигейський сиром дуже схожі на вареники з сиром з тією лише різницею, що вони не солодкі. У сир можна покласти трохи зелені і спецій за бажанням. У будь-якому випадку у вас вийде поживна, корисна і смачна страва, втім, як і всі вареники!
Оцінка 4.8/ Голосів 31

Інгредієнти

  • Пшеничне борошно: 300 г
  • Адигейський сир: 300 г
  • Молоко: 1 скл.
  • Яйце: 1 шт.
  • Сіль: 0,5 ч. л.

Як приготувати Вареники з адигейський сиром - Це Смак

  1. Адигейський сир натріть на крупній тертці в окрему ємність і відставте в сторону.
  2. У глибокій мисці збийте яйце з сіллю і склянкою молока. Просійте борошно порціями, замісіть щільне і пружне тісто. Залиште ком під серветкою на 30 хвилин.
  3. По закінченні вказаного часу розкотіть тісто в тонкий коржик. Видавіть з допомогою склянки кружечки-заготовки для вареників. На одну половинку кружельця викладіть трохи сиру, складіть заготівлю вдвічі і закріпіть краї.Вареники з адигейський сиром
  4. Закип'ятіть підсолену воду, покладіть вареники і варіть 3 хвилини. Якщо тісто щільне, то збільште час варіння ще на 1-2 хвилини. Готові вареники вийміть шумівкою, розкладіть по тарілках і подавайте до столу.Вареники з адигейський сиром
Вареники на молоці з адигейський сиром будуть ще смачніше зі сметаною, вершковим маслом, заправкою з цибулевою піджаркою. Ідеальним гарніром до них буде буряк з волоськими горіхами. Пікантність і кислинку додасть страві соус з гірчиці і сметани з яблуком. Збережіть собі рецепт, щоб в майбутньому не раз балувати себе улюбленою стравою у незвичній інтерпретації!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: