/ / / Наливка з вишень

Наливка з вишень - Це Смак

Наливка з вишень - Це Смак
  • Напої
  • 15 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 10

Наливка з вишень: всього кілька натуральних інгредієнтів і ніяких синтетичних добавок

Багато хто з вас скажуть, що ідеальна домашня наливка виходить тільки зі свіжих ягід. У деяких випадках це так і є, але деколи із замороженої сировини наливка виходить нітрохи не гірше, а іноді навіть краще: більш ароматна, соковита і головне — набагато швидше настоюється.

Заморожування ягід і їх подальша розморожування дає посилене виділення соку, чому вишнева наливка стає солодшою. Уявіть, як холодним осіннім вечором можна побалувати себе келихом смачного рубінового напою з невимовним ароматом вишні!
Оцінка 4.8/ Голосів 72

Інгредієнти

  • Вишня: 500 г
  • Цукор: 8 ст. л.
  • Горілка: 1,8 л

Як приготувати Наливка з вишень - Це Смак

  1. Якщо у вас залишилися заморожені вишні з минулого сезону, то використовуйте їх. Якщо ж ви берете свіжі, то спочатку видаліть кісточки, повністю заморозьте ягоди, потім розморозьте, щоб виділилася рідина.
  2. Перекладіть вишні разом з рідиною в трилітрову банку, додати цукор і 1,8 л 40%-й горілки або дистиляту, перемішайте, накрийте кришкою.Наливка з вишень
  3. Наполягайте в темному місці 1 місяць. Раз у 2 дні струшуйте банку для кращого настоювання. Потім процідіть і вилийте в пляшки.Наливка з вишень © DepositPhotos
Наливка з вишень виходить солодка, досить міцна, з насиченим вишневим запахом, темно-бордового кольору, прозора, без каламуті. Рецепт можете модифікувати, додавши прянощів і трав, або зробити, як описано тут. Подібним способом можна приготувати безліч сортів наливок і наситити спогадами про літо суворі зимові дні. Радимо зробити побільше ємностей з напоєм, адже він дійсно смачніше, ніж магазинний!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: