/ / / Простий шоколадний торт

Простий шоколадний торт - Це Смак

Простий шоколадний торт - Це Смак
  • Десерти
  • хвилин
  • Легко
  • Порцій: 6

Улюблений десерт принца Вільяма: королівський шоколадний торт за 20 хвилин

Як і все в королівській сім'ї, принц Вільям ретельно стежить за своїм харчуванням, однак навіть у такого вольового чоловіка є свої невеликі слабкості. Вільям — справжній ласун, правда, він може встояти перед різними солодощами, але тільки не перед улюбленим шоколадним тортом .

На весілля принца і чарівною Кейт Міддлтон кондитери готували саме таку насолоду. Вільям обожнює шоколадний десерт ще з дитинства, з часів милих чаювань з улюбленою бабусею. Спробуйте королівський десерт і ви!
Оцінка 3.8/ Голосів 48

Інгредієнти

  • Молочний шоколад: 100 г
  • Цукор: 100 г
  • Вершкове масло: 100 г
  • Яйце: 1 шт.
  • Печиво: 200 г

Як приготувати Простий шоколадний торт - Це Смак

  1. Розламайте на шматочки пісочне печиво. На водяній бані розтопіть шоколад.Простий шоколадний торт
  2. У глибокій ємності змішайте розм'якшене вершкове масло з цукром, збивайте інгредієнти до тих пір, поки суміш не побіліє, а цукор повністю не розчиниться. Для цього вам буде потрібно приблизно 5 хвилин.
  3. Вбийте в отриману масу яйце, гарненько все перемішайте, додайте розтоплений шоколад і шматочки печива. Ретельно перемішайте інгредієнти.
  4. Акуратно перемістіть шоколадну масу у форму (приблизно 20 см в діаметрі), гарненько її утрамбуйте і відправте на 1 годину в морозильну камеру, щоб десерт застиг.Простий шоколадний торт
  5. Можете прикрасити солодкість оригінальної шоколадної «павутинкою». Візьміть ще 100 г чорного шоколаду, розтопити його на водяній бані і перелийте в кондитерський рукав. Розкреслити пергамент для запікання так, як показано на фото. На лінії акуратно нанесіть шоколад.Простий шоколадний торт
  6. Дайте прикраси застигнути, потім акуратно перемістіть його на верхівку десерту і рясно присипте какао-порошком.
Прикрашайте торт так, як вам подобається. Для цієї мети можете використовувати крихти печива, шоколадні цукерки, а можете зробити глазур, розтопивши 100 г чорного шоколаду, 1 ст. л. соняшникової олії. Дайте волю фантазії! Подивіться, які продукти не їсть Єлизавета II. Обов'язково поділіться таким простим рецептом зі своїми подругами!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: