/ / / Червона риба в горілці

Червона риба в горілці - Це Смак

Червона риба в горілці - Це Смак
  • Закуски
  • хвилин
  • Легко
  • Порцій: 4

Засолив рибу ввечері — на наступний день вона вже готова! Гості віддали за цей рецепт всі голоси.

Малосольна червона риба — прикраса столу. Сама по собі вона настільки смачна, що практично не потребує додавання спецій. При цьому ігнорувати рецепт риби в горілці було б неправильно. Вже що-що, а рибу вона не зіпсує, і навіть якщо це благородні лососеві породи, їх завжди можна зробити ще краще.

Спирт консервує рибу, але разом з тим не розм'якшує її, а робить пружною і не дозволяє розвалюватися. З засоленою рибою часто відбувається така неприємність, але 20 мл горілки допоможуть зберегти коралові скибочки в цілості. Горілка і риба ніби створені одне для одного: спирт прибирає рибний запах, покращує смак і процес приготування відбувається в кілька разів швидше. Якщо ви засолите червону рибу сьогодні ввечері, до завтрашнього обіду вона буде вже готова. У цьому вам допоможе рецепт форелі від «Це Смак».
Оцінка 3.9/ Голосів 10

Інгредієнти

  • Форель: 500 г
  • Сіль: 1 ст. л.
  • Цукор: 0,5 ст. л.
  • Горілка: 20 мл

Як приготувати Червона риба в горілці - Це Смак

  1. Риба повинна бути у вигляді філе - якщо у вас хвіст, розріжте його навпіл і зчистіть шкірку.Червона риба в горілці
  2. Викладіть рибу в контейнер і засипте її сіллю і цукром. Рекомендуємо трохи пом'яти її, щоб ретельно перемішати приправи і розподілити по всій поверхні.Червона риба в горілці
  3. Залийте рибу сорокоградусною горілкою (не виливайте все в одне місце, а розподіліть алкоголь рівномірно). Спочатку буде різкий запах, але на наступний день від нього не залишиться й сліду.Червона риба в горілці
  4. Закрийте контейнер кришкою і залиште рибу до наступного дня на полиці холодильника.Червона риба в горілці
Ми використовували форель, але також підійде і сьомга. Щоб риба вийшла більш солоною, потримайте її в контейнері добу або просто додайте більше солі. Додавання цукру обов'язково! Не варто ним нехтувати, він допоможе зберегти баланс смаку і посилить його. Готову рибу можна просто подати у вигляді красивої нарізки або придумати щось цікавіше, наприклад зробити яскравий салат .
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: