/ / / Десерт з кокосової стружки і кефіру

Десерт з кокосової стружки і кефіру - Це Смак

Десерт з кокосової стружки і кефіру - Це Смак
  • Десерти
  • 20 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 3

Кефір, стружка і білки: смачний десерт без борошна за 20 хвилин

Таємне бажання будь-якої дівчини — їсти солодощі і не поправлятися. Але, як на зло, улюблене тістечко нагадує про себе зайвими кілограмами. Щоб уникнути таких неприємних ситуацій, пропонуємо рецепт чудового десерту. Він стане для вас справжнім відкриттям. Редакція «Це Смак» вже оцінила десерт з кокосової стружки тепер спробуйте і ви.

Ці корисні ласощі складаються всього з трьох інгредієнтів. Ніякої муки чи цукру. Ніжний десерт на кефірі готується на раз-два, а за смаком не поступається магазинним цукерок. А головне — ваша талія залишиться такою ж стрункою. Хіба потрібні ще якісь аргументи?
Оцінка 4.4/ Голосів 70

Інгредієнти

  • Кефір: 300 мл
  • Кокосова стружка: 70 г
  • Яєчні білки: 3 шт.

Як приготувати Десерт з кокосової стружки і кефіру - Це Смак

  1. Залийте кокосову стружку кефір 25 % жирності і добре перемішайте.Десерт з кокосової стружки і кефіру
  2. Збийте яєчні білки міксером при максимальній швидкості в пишну піну.Десерт з кокосової стружки і кефіру
  3. Акуратно додайте білкову масу до кокосової стружки у три етапи. Перемішуйте силіконовою ложкою за годинниковою стрілкою.Десерт з кокосової стружки і кефіру
  4. Викладіть масу у форму для запікання розміром 21 х 21. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.Десерт з кокосової стружки і кефіру
У духовці десерт трохи підніметься. У процесі остигання він опаде, але це нормально. Перед подачею солодкість можна полити шоколадом або посипати горіхами. Запросіть друзів на чаювання і похваліться цим чудовим рецептом десерту, який не залишить сліду на вашій фігурі.
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: