/ / / Домашній лимонад з бузини

Домашній лимонад з бузини - Це Смак

Домашній лимонад з бузини - Це Смак
  • Напої
  • 15 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 10

Домашній лимонад з бузини: з бульбашками і приємним кольором

Весна багата на запахи і фарби. Це час веселощів, святкових вечерь і посиденьок біля багаття. Як же хочеться зробити кожен її момент неповторним і незабутнім. Ось що точно здивує старих друзів так це домашній лимонад з бузини.

У минулому році ви оцінили наш рецепт липового лимонаду. Ароматний і освіжаючий напій те що треба в спекотну погоду. А як приємно насолодитися ним теплим весняним ввечером в саду або на балконі! Конкуренцію в цьому році йому складе домашній лимонад з цвіту бузини.
Оцінка 3.6/ Голосів 10

Інгредієнти

  • Квіти бузини: 150 г
  • Цукор: 300 г
  • Вода: 3 л
  • Лимон: 0,3 шт.

Як приготувати Домашній лимонад з бузини - Це Смак

  1. Першим ділом потрібно зібрати суцвіття бузини. Рекомендуємо робити це подалі від дороги і міста. На 3-літрову банку напою вам знадобиться 8-10 суцвіть.
  2. Вибирайте здорове рослина чорної бузини, не пошкоджене комахами. В такому випадку ви зможете використовувати квіти навіть без промивання. Збережіть цінну пилок.Домашній лимонад з бузини
  3. На суцвіттях максимально обріжте гілочки. Лимон наріжте кружельцями, а з цукру зробіть сироп. 3-літрову банку не до кінця наповніть водою.
  4. До води додайте цвіт бузини, лимон і сироп. Перемішайте все. Накрийте горлечко чистою тканиною, яку закріпіть гумкою. Залиште напій в холодному приміщенні дня на 3-4.Домашній лимонад з бузини
  5. Рекомендуємо збовтувати вміст банки вранці і ввечері. Лимонад буде готовий, як тільки з'явиться ефект газованої води. Тоді зберігайте напій в холодильнику до 5 днів.
Така домашня солодка газована вода все ж краща магазинної. Тільки натуральні інгредієнти! А ви любите лимонад? Як ви його готуєте? Діліться секретом з нами і іншими читачами!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: