/ / / Простий молочний десерт в мультиварці

Простий молочний десерт в мультиварці - Це Смак

Простий молочний десерт в мультиварці - Це Смак
  • Десерти
  • 30 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 8

Як приготувати делікатний десерт з 2 інгредієнтів

Захотілося чого-небудь солоденького до чаю, а готувати відверто лінь? Не біда! Ми, як завжди, із задоволенням вам допоможемо. В цей раз «Це Смак» покаже, як приготувати ніжний молочний десерт в мультиварці.

Ми вибрали самі ці ласощі неспрості. По-перше, для нього потрібно всього лише 2 інгредієнта: згущене молоко і натуральний йогурт. По-друге, десерт готується максимум 25 хвилин. Крім того, готовий десерт в мультиварці не тільки шалено смачний, але і виглядає просто блискуче. Це відмінна ідея для швидкого святкового частування.
Оцінка 3.3/ Голосів 12

Інгредієнти

  • Згущене молоко: 400 г
  • Йогурт: 450 г

Як приготувати Простий молочний десерт в мультиварці - Це Смак

  1. Якщо ваш йогурт рідкуватий, процндіть його через марлю. Для цього помістіть друшляк у високу каструлю, покладіть на нього марлю.
  2. Потім помістіть на марлю йогурт і підтягніть її краю. Підвісьте йогурт в марлі на кілька годин. В ідеалі потрібно 4 години, щоб отримати ідеальний густий йогурт.
  3. Змішайте в мисці згущене молоко 300 мл йогурту. Ретельно перемішайте всі віночком. Решті йогурт потрібен для прикраси.Простий молочний десерт в мультиварці
  4. Злегка змастіть формочки по 100 мл маслом. Накрийте формочки фольгою і помістити під кришку пароварки. Встановіть час 20 хвилин.Простий молочний десерт в мультиварці
  5. Готовність десерту перевіряйте зубочисткою. Якщо вона суха, можете виймати формочки.
  6. Діставши формочки, обов'язково дайте їм охолонути. Переверніть формочки на блюдця. Зайву рідину промокніть серветкою. Прикрасьте десерт залишилося йогуртом за допомогою кондитерського мішка.Простий молочний десерт в мультиварці
Невигадливий молочний десерт в мультиварці готовий. Ласощі можна подавати відразу, а можна помістити в холодильник на кілька годин. Якщо гості вже на порозі, сміливо готуйте цю страву. Воно чудово вас виручить. А якщо ви зважилися на щось більш грандіозне, ділимося рецептом шикарного бананового тортика. Приємного апетиту!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: