/ / / Торт «Білочка»

Торт «Білочка» - Це Смак

Торт «Білочка» - Це Смак
  • Десерти
  • 60 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 10

Покроковий рецепт пісочного торта «Білочка»

Родзинка торта «Білочка» полягає в тому, що горіхи випікаються прям в тісті. Завдяки цьому коржі виходять особливо ароматними та смачними, а ще мають цікаву структуру.

Крем з вареного згущеного молока зі сметаною і вершковим маслом прекрасно поєднується з горіховими коржами, роблячи пісочний торт ніжним і апетитним.
Оцінка 2.9/ Голосів 9

Як приготувати Торт «Білочка» - Це Смак

  1. Спочатку приготуємо тісто. Для цього відокремте яєчні жовтки від білків. У жовтки додайте 180 г цукру і збийте в пишну масу. Додайте сметану, 90 г розтопленого вершкового масла і перемішайте.Торт «Білочка»
  2. Перемішайте борошно з розпушувачем. Акуратно з'єднайте з масою жовтків і перемішайте.Торт «Білочка»
  3. Збийте яєчні білки до стоячих піків, потроху додайте 250 г цукру, продовжуючи збивати. Додайте какао і перемішайте.Торт «Білочка»
  4. Змастіть форму для випікання. Тепер змочіть у воді ложку і викладіть 1/4 частина маси жовтків, розрівняйте. Тепер — 1/4 частина білкової маси. Подрібніть арахіс і викладіть його наступним шаром.Торт «Білочка»
  5. Розігрійте духовку до 170 °С, помістіть туди форму і випікайте 25 хвилин. Таким же чином спечіть ще 3 коржа.
  6. Збийте вершкове масло, додайте згущене молоко і збийте в пишний крем.Торт «Білочка»
  7. Сформуйте трот, ставлячи коржі один на одного і змащуючи їх кремом. Прикрасьте за бажанням і залиште просочитися на 6 годин.Торт «Білочка»
Спробуйте використати інші горіхи, щоб зробити ваш тортик різним кожен раз: фундук, волоські горіхи, мигдаль. Зверху торт «Білочка» можна прикрасити горіхами, посипати шоколадною стружкою або полити шоколадом.
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: