/ / / Персики в сиропі

Персики в сиропі - Це Смак

Персики в сиропі - Це Смак
  • Десерти
  • 60 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 5

Найпростіший рецепт приготування солодких персиків в сиропі

Ми любимо літо за тепло, за яскраві фарби і неповторні смаки. Ми любимо літо за різноманітність овочів і фруктів і за страви, які можемо собі дозволити тільки в цю пору. Ми любимо літо за персики. Адже тепличні плоди — це зовсім не те. Не такий смак, немає того аромату. Але як же забрати літні персики з собою в зиму? Ми знайшли рішення.

Зовсім недавно ми з вами ділилися, як в два рахунки закатати груші і вишню в сиропі. Це не тільки легкі рецепти, але і дуже смачні і корисні продукти. Адже ви використовуєте тільки домашні плоди і натуральні інгредієнти. Ніяких стимуляторів смаку. Навіщо купувати нудотні плоди в жерстяних банках, якщо можна приготувати амброзію прямо на своїй кухні?
Оцінка 4.7/ Голосів 7

Інгредієнти

  • Персик: 1 кг
  • Цукор: 250 г
  • Лимонна кислота: 0,5 ч. л.
  • Вода: 400 л

Як приготувати Персики в сиропі - Це Смак

  1. Ретельно помийте персики, розріжте навпіл і приберіть кісточки. Розкладіть плоди по банках паралельно стінкам. Банки в свою чергу поставте в каструлю, на дні якої рушник або будь-яка інша бавовняна тканина. Наповніть каструлю водою до «плічок» банок.Персики в сиропі
  2. Цукор і кислоту змішайте з водою в каструлі і доведіть до кипіння. Ще киплячий сироп розлийте по банках, зверху прикладіть металеві кришки. Пастеризують хвилин 10. Дістаньте банки з води і закатайте. Переверніть їх догори дном і залиште остигати.Персики в сиропі
Таким простим способом можна приготувати смачну закрутку, яку ви точно зрадієте взимку. Сиропом можете просочувати пироги, а самі персики їжте просто так або ж використовуйте для печива «Яєчня». Персики поза сезону — справжня рідкість, а іноді ще й гидота. Але тільки не домашні. Зберігайте рецепт і діліться ним з друзями!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: