/ / / Сосиски в листковому тісті

Сосиски в листковому тісті - Це Смак

Сосиски в листковому тісті - Це Смак
  • Закуски
  • 40 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 4

Рустики — швидка закуска з листкового тіста. Донька сказала, що це шедевр!

Стверджувати, що ми на «Це Смак» всі суцільно адепти ЗСЖ, буде не зовсім чесно. Тому що іноді рука сама тягнеться не до тарілки з гречкою, а до смаженої картоплі або пампушків, наприклад.

Цей рецепт не дієтичний, але вже точно особливий і має всі шанси стати улюбленим. Рустики — це всім відомі сосиска в тісті, але в новому прочитанні. Відмінний варіант закуски на швидку руку для великої компанії.

Щоб смак вийшов ще більш насиченим, тісто, перш ніж викладати на нього сосиску, змастіть томатним соусом. А для посилення аромату посипте італійськими травами. Замість томатного соусу підійде гірчиця — вийде ще пікантніше!
Оцінка 3.6/ Голосів 13

Інгредієнти

  • Молочні сосиски: 600 г
  • Листкове тісто: 500 г
  • Жовтки: 1 шт.

Як приготувати Сосиски в листковому тісті - Це Смак

  1. Тісто розморозьте, розкотіть в пласт товщиною 0,3–0,5 мм. Пласт розрізати на прямокутники, відповідні довжині сосиски. На кожен прямокутник викладіть сосиску, скрутіть тісто рулетиком в один шар. Рулетик наріжте на шматочки шириною 2-3 см.Сосиски в листковому тісті
  2. Деко застеліть пергаментом, викладіть вироби. Змастіть заготовки жовтком і відправте в духовку на 15 хв при 200 градусах.Сосиски в листковому тісті
Рустиків виходить повна тарілка! Перекус на швидку руку, залишає місце для фантазії. Вашим рідним сподобається, обіцяємо. Не обділіть увагою і друзів, поділіться рецептом!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: