/ / / Морозиво без цукру

Морозиво без цукру - Це Смак

Морозиво без цукру - Це Смак
  • Десерти
  • 5 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 2

Домашнє морозиво без цукру, консервантів і барвників

Думаєте, дієта і морозиво — несумісні? Дійсно, ті, хто дотримується здорового харчування прекрасно знають про високу калорійність солодощів. Не кажучи вже про консерванти, жирах, барвники, стабілізатори, підсолоджувачах. Ми пропонуємо вам приготувати домашнє морозиво, яке не містить не тільки цукру, але і молока. Це дозволить поласувати холодним десертом людям з непереносимістю лактози, суворим вегетаріанцям і старанно котрі худнуть.

Це набагато простіше, швидше і дешевше, ніж купувати морозиво в магазині: всього пара інгредієнтів і помічник-блендер, ніяких морожениць і довгого очікування. Щоб зробити смачний дієтичний десерт ми використовували заморожену малину і фруктове пюре (підійде дитяче яблучне пюре в баночці). Далеко не в кожному супермаркеті знайдеться таке корисне морозиво без цукру, тому сміливо приступайте до приготування і насолоджуйтеся результатом!
Оцінка 3.6/ Голосів 19

Інгредієнти

  • Яблучне пюре: 200 г
  • Малина: 250 г
  • Фісташки: 50 г

Як приготувати Морозиво без цукру - Це Смак

  1. Охолодіть фруктове пюре в холодильнику не менше 1 години.
  2. Помістіть пюре в блендер, додайте заморожену малину.
  3. Подрібніть в чаші блендера до однорідної маси протягом 1 хвилини. Перекладіть в креманку, прикрасьте подтаявшими ягодами малини і різаними фісташками.Морозиво без цукру
Сподіваємося, ви без праці освоїте спосіб приготування головного рятувального засобу від літньої спеки. Коли зробите домашнє морозиво без цукру, кличте дітей, друзів, усіх родичів для поїдання м'якої прохолодної маси. Якщо вам набридне фруктове морозиво, то зустрічайте оригінальний зелений десерт з авокадо — це і ласощі, і цілком живильний перекус. Пробуйте і діліться враженнями в коментарях!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: