/ / / Заливний пиріг з вишнею

Заливний пиріг з вишнею - Це Смак

Заливний пиріг з вишнею - Це Смак
  • Десерти
  • 60 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 6

Вишні в сметанною заливкою. Стакан заморожених ягід легко перетворюється в ніжний десерт.

Вважається, що з заливним пирогом мало метушні, тому господині всього світу заливають рідким тістом найрізноманітніші начинки: від м'ясних до овочевих, від солодких до гострих. Особливе місце в цьому списку займає заливний пиріг з вишнею (свіжої або замороженої). Сметанна маса тут дуже солодка. З'єднуючись з кислуватою вишнею, вона створює нереально смачний десерт, який можна подавати і на свято замість бісквітного торта, якщо, звичайно, добре прикрасити його.

Якщо ви готували чізкейк, то знаєте, що його основа — пісочне тісто або подрібнене пісочне печиво, до якого додають топлене масло для пластичної консистенції. Так і тут. Але основа сметанного пирога з вишнями відрізняється від звичного варіанту. Дивіться ніж.
Оцінка 3.3/ Голосів 64

Інгредієнти

  • Печиво: 200 г
  • Сметана: 550 мл
  • Вишня: 2 скл.
  • Яйце: 2 шт.
  • Кукурудзяний крохмаль: 1 ст. л.
  • Чорний шоколад: 100 г
  • Цукор: 3 ст. л.

Як приготувати Заливний пиріг з вишнею - Це Смак

  1. Розтопіть шоколад на паровій бані. Коли він охолоне до кімнатної температури, додайте 150 мл сметани жирністю 20 %.
  2. Подрібніть печиво в крихту. Для цього можна використовувати комбайн або просто наповніть печивом пакет і потовчіть його качалкою.
  3. З'єднайте шоколадно-сметанну масу і печиво. Вимісіть до однорідності. У вас вийде вологе тісто.
  4. Розподіліть тісто по дну рознімної форми діаметром 20 см. Сформуйте високі бортики (5 см). Запікайте основу протягом 10 хвилин при 170 °С.Заливний пиріг з вишнею
  5. Тепер окремо з'єднайте цукор і кукурудзяний крохмаль. Збивши залишилося сметану міксером до стану густої маси, обережно введіть її в цукрову-крохмальну суміш. Після додайте яйця по одному.
  6. Розкладіть вишню без кісточок по дну основи з пісочного печива. Залийте вишню сметанним кремом. Знову відправте форму в духовку, розігріту до тієї ж температури. Через 5-7 хвилин зменшіть температуру до 140 °С. Випікайте ще 15 хвилин.Заливний пиріг з вишнею
  7. Вимкніть духовку, але не відкривайте її. Дайте заливному пирогу з замороженою вишнею охолонути в духовій шафі. Приберіть випічку в холодильник на 2-3 години. А після подавайте на стіл.Заливний пиріг з вишнею
Шоколадна основа, кислувата ягода, ніжна заливка — три кити випічки, які роблять заливний пиріг з вишнями та сметаною кращим з частувань в будь-який час року. Посипте готову випічку тертим шоколадом і прикрасити листочками м'яти. Дивуйте царською випічкою з простих інгредієнтів хоч кожен день. Для цього потрібно всього лише зберегти рецепт в закладках.
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: