/ / / Веганський йогурт

Веганський йогурт - Це Смак

Веганський йогурт - Це Смак
  • Напої
  • 15 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 5

Йогурт без краплі молока: пісний варіант корисного і незамінного продукту

Стільки років поспіль їм йогурт на сніданок, що вже і не уявляю своє життя без цього ритуалу. Оскільки зараз Великий піст, довелося на час відмовитися від нього, але довго витримати я не змогла.

Подруга порадила для подібних випадків готувати веганські або пісний йогурт не використовуючи і грама молока. Такий рослинний продукт відмінно підійде веганам, людям з непереносимістю лактози і тим, хто, як і я, дотримується посту.
Оцінка 4.9/ Голосів 43

Інгредієнти

  • Соєве молоко: 1 л
  • Крохмаль: 3 ст. л.
  • Закваска: 6 ст. л.

Як приготувати Веганський йогурт - Це Смак

  1. 750 мл молока підігрійте на повільному вогні, але не доводите до кипіння.Веганський йогурт
  2. В останньому молоці розведіть кукурудзяний крохмаль. Потім додайте його до нагрітого, добре перемішайте і знову доведіть на повільному вогні приблизно до 60 °C.Веганський йогурт
  3. Молоко охолодіть до ледве теплого стану і введіть закваску. Розлийте заготовку з невеликим скляним ємкостей і поставте в дуже тепле місце, наприклад, в духовку або в йогуртницю, на 6-9 годин. Потім перекладіть йогурт для загусання в холодильник ще на 5 годин.Веганський йогурт
Їжте йогурт разом зі свіжими ягодами і фруктами, варенням або зеленню — будь-який з варіантів буде однаково смачним і корисним. Таку страву без побоювання можна давати дітям, особливо в якості перекусу. Готуйте із задоволенням і обов'язково діліться з друзями новими рецептами!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: