/ / / Як приготувати кавовий рулет

Як приготувати кавовий рулет - Це Смак

Як приготувати кавовий рулет - Це Смак
  • Десерти
  • хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 6

Двоколірний рулет до чаю або кави для тих, хто знає толк в ароматної випічки! Текстура немов оксамит

У більшості людей і дня не проходить без хоча б однієї чашечки чаю або кави, але що таке просто чай? Гроші на вітер! А якщо серйозно, навіть ті, хто сидить на дієті або роками обмежує себе в солодкому знають, що до кружки гарячого напою більше всього на світі підходить парочка ароматних печенюшек.

Сьогодні редакція «Це Смак» ділиться з вами рецептом солодких рулетів. Печиво має одночасно вологим і розсипчастою текстурою, виходить дуже ніжним і навіть більше нагадує тістечко. В якості барвника для темної половини тіста ми вибрали натуральне какао , але ви можете взяти еспрессо для фарбування. Рекомендуємо готувати цей десерт до чаю у великих кількостях.
Оцінка 3.1/ Голосів 10

Інгредієнти

  • Вершкове масло: 300 г
  • Пшеничне борошно: 400 г
  • Цукрова пудра: 150 г
  • Какао-порошок: 40 г
  • Сіль: за смаком
  • Яйце: 2 шт.

Як приготувати Як приготувати кавовий рулет - Це Смак

  1. Розм'якшене вершкове масло, сіль і цукрову пудру, перемішайте міксером. Додайте просіяне борошно, знову перемішайте і розділіть суміш з великої крихти на дві рівні частини.
  2. До однієї частини додайте просіяний какао-порошок, вимісіть обидва види тіста, скачайте в кульки і залиште в холодильнику на 2 години.
  3. Розкачайте тісто з какао в прямокутний пласт на пергаментном папері, зайве можна обрізати ножем. На іншій поверхні розкачайте світлу половину тіста в такий же пласт.
  4. Відокремте білки від жовтків. Збийте білки і ретельно змастіть темне тісто. Зверху викладіть світле і скрутіть у рулет з допомогою пергаменту (як показано на відео). Отриману ковбаску покладіть в холодильник ще на годину.
  5. Дістаньте рулет з холодильника, наріжте його на кружки товщиною в 2 см. Викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером, і запікайте 15 хвилин при 190 градусах. Приємного апетиту!
При роботі з цим видом тіста потрібно бути дуже акуратним — воно легко розпадається і вимагає делікатного поводження. Нарізайте рулет тільки тоді, коли він повністю застигне в холодильнику (за це відповідає вершкове масло у складі). Як і в будь-якій солодкій випічці невелика кількість ваніліну або ванільного цукру буде доречно, але не більше грама. При подачі можна злегка присипати рулетики цукровою пудрою або прикрасити їх вершками з вишнею. Як вам такий рецепт? Чекаємо ваших вражень від готування в коментарях!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: