/ / / Рибні оладки

Рибні оладки - Це Смак

Рибні оладки - Це Смак
  • Закуски
  • 45 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 8

Дієтичні рибні оладки з морквою

Що б такого приготувати з риби, при цьому уникнувши суперскладних рецептів і банального смаження у фритюрі? Чим не варіант ароматні рибні оладки без борошна і масла, запечені в духовці? Пропонуємо вам створити справжній кулінарний шедевр всього з 4 інгредієнтів. Тим, хто любить рибку, але сидить на дієті, готувати обов'язково!

Для цього рецепта візьміть улюблену білу рибу. Це може бути палтус, минтай, хек або пікша. Головне, щоб тушка була максимально свіжими, інакше оладки вийдуть «ватяними».
Оцінка 4.9/ Голосів 27

Як приготувати Рибні оладки - Це Смак

  1. Подрібніть рибу в фарш в блендері або м'ясорубці.
  2. Натріть на крупній тертці моркву, очистіть і подрібніть цибулину, поріжте зелень і додайте у фарш. Розбийте яйце, посоліть, поперчіть за смаком і перемішайте.
  3. За допомогою ложки сформуйте оладки і викладіть на деко, застелене пергаментом. Поставте в духовку і випікайте 20-25 хвилин при 180 градусах.
Калорійність цієї страви складає всього 90 калорій на 100 грам. Подавайте готові котлетки з овочами або улюбленим гарніром. Якщо ви віддаєте перевагу смажені оладки, обваляйте фарш в борошні й обсмажте на сковороді — вийде так само смачно, але трохи менш корисно. Якщо вам сподобався рецепт, обов'язково збережіть його і поділіться з друзями. Приємного апетиту!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: