/ / / Торт «Кульбаба»

Торт «Кульбаба» - Це Смак

Торт «Кульбаба» - Це Смак
  • Десерти
  • 70 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 10

Бісквітний торт з кремовою начинкою: пишна «Кульбаба» всього з одного коржа

Легкий і повітряний ніби шматочок хмари. Пекли ви коли-небудь такий торт? Ні, ми не говоримо про десерт з профітролей або зефіру, а саме про улюблений бісквітно-кремовий варіант. Торт «Кульбаба» повністю відповідає своїй назві. Процес приготування віддалено нагадує випікання «П'яної вишні». Ви зрізуєте шапку, виймаєте середину коржа, наповнюєте начинкою.

Ось тільки не з ягід і згущеного молока, а з ніжного крему. Наш «Кульбаба» — шапка з подрібненого бісквітного коржа. Відкушує трохи і ніби потопаєте. Якщо ви вже мрієте навчитися так піч, читайте рецепт та ознайомте всю сім'ю з чимось дійсно особливим.
Оцінка 0/ Голосів 0

Як приготувати Торт «Кульбаба» - Це Смак

  1. Візьміть 5 яєць. Відокремте білки від жовтків. Збийте білки з 200 г цукру в пишну білу піну. Додайте по одному 5 жовтків і куркуму. Ще раз гарненько все збийте.Торт «Кульбаба»
  2. Змішайте крохмаль і 80 г борошна. Акуратно введіть суху масу в яєчну. Потім додайте розпушувач.Торт «Кульбаба»
  3. Перекладіть тісто в застелену пергаментом форму. Випікайте при температурі 170 °С приблизно 35-40 хвилин. Перевірити готовність зубочисткою. Дайте бісквіту охолонути.Торт «Кульбаба»Торт «Кульбаба»
  4. Налийте в каструлю молоко і цедру одного лимона. Зачекайте, поки молоко закипить. Процідіть його. Відставте злегка охолонути.Торт «Кульбаба»
  5. Збийте 2 жовтки з 50 г цукру. Додайте 1 ст. л. борошна. Обережно введіть молоко. Підігрівати на повільному вогні, поки маса не загусне. Накрийте ємність плівкою так, щоб вона стосувалася крему. Відставте до повного охолодження.Торт «Кульбаба»
  6. Збийте холодні вершки жирністю 33 %. Додайте цукрову пудру. Ще раз збийте. Додайте остиглий заварний крем. Змішати до однорідності.Торт «Кульбаба»
  7. Переверніть бісквіт. Зріжте верхівку, очистити серединку від м'якоті. Порвіть м'якоть на шматочки і відставте. Просочіть такий кошик лікером. Заповніть її більшою частиною крему.Торт «Кульбаба»
  8. Просочити лікером і верхівку. Накрийте нею торт. Змастіть торт кремом. Посипте торт крихтою. Відправте в холодильник на годину.Торт «Кульбаба»
Дуже швидко, оригінально, смачно. А що ще потрібно для чудового сімейного або святкового чаювання? Такий бісквітний десерт припаде до смаку всім і кожному, просто тому що він не приторно солодкий, як багато варіантів, і тут немає мастикового покриття або незвичайних прикрас. Зберегти в закладках і готуйте хоч через день!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: