/ / / Як приготувати закусочний рулет зі шпинатом

Як приготувати закусочний рулет зі шпинатом - Це Смак

Як приготувати закусочний рулет зі шпинатом - Це Смак
  • Закуски
  • 60 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 8

Неможливо ніжний смарагдовий рулет зі шпинатом з червоною рибою

Коли страва виглядає незвично, це завжди справляє незабутнє враження і залишається в пам'яті. Наприклад, цей барвистий закусочний рулет поєднує в собі повітряний шпинатний бісквіт, ніжний вершковий сир і солону червону рибу. Таку страву дуже вигідно буде виглядати на святковому столі за незвичайне поєднання кольорів. А смак у нього дуже яскравий, контрастний і запам'ятовується.

Для начинки підійде будь-яка червона риба, яка у вас є. Ми використовували слабосолону сьомгу. До речі, цей ефектний рулет з сирним сиром виходить вельми дієтичним: у всьому блюді 1143 ккал, а 100 — всього 163 ккал. Так що можете перекушувати їм хоч кожен день, але краще уявити цю красу гостям. Готується страва дуже легко, а результат не залишить байдужим нікого!
Оцінка 3.7/ Голосів 11

Інгредієнти

  • Вершковий сир: 300 г
  • Сьомга: 200 г
  • Яйце: 3 шт.
  • Шпинат: 150 г
  • Пшеничне борошно: 50 г
  • Лимонний сік: 1 ст. л.
  • Сіль: 0,5 ч. л.

Як приготувати Як приготувати закусочний рулет зі шпинатом - Це Смак

  1. Збийте білки яєць з дрібкою солі в пишну стійку піну.
  2. Промийте у воді шпинат і обсушити на рушнику. Складіть його в блендер, додайте жовтки яєць, сіль, подрібніть до однорідної маси, потім перемішайте з борошном.
  3. За допомогою лопатки викладіть частинами збиті білки до шпинату і акуратно перемішайте. Застеліть прямокутну форму папером для випічки і змастіть її рослинним маслом. Перекладіть бісквітне тісто на папір.
  4. Розрівняйте зелену масу лопаткою і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10 хвилин.
  5. Змішайте вершковий сир з лимонним соком. Готовий остиглий шпинатний бісквіт відокремте від паперу і викладіть на харчову плівку. Нанесіть на поверхню бісквіта вершковий сир рівним шаром викладіть скибочки червоної риби.
  6. Скрутіть бісквіт з начинкою в щільний рулон, зав'яжіть краї плівки і відправте в холодильник на 1 годину. Перед подачею наріжте на порційні шматочки.
Обов'язково витримайте рулет в холодильнику відведений час, щоб він ущільнився. Можна також покласти його на 20 хвилин у морозилку, тоді шматочки будуть нарізатися чудово будь-яким ножем. Прикрасьте ошатний рулет з червоною рибою зеленню і скибочками лимона. Вас також вразить наш «леопардовий» рулет з лососем і маслинами або ці чудові роли з кабачків з різними начинками. Харчуйтеся смачно, корисно і не забувайте ділитися з друзями нашими рецептами!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: