/ / / Домашнє шоколадне морозиво

Домашнє шоколадне морозиво - Це Смак

Домашнє шоколадне морозиво - Це Смак
  • Десерти
  • 40 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 4

Тобі знадобиться три найпростіших інгредієнти, щоб приготувати найкраще в світі морозиво

Якщо під час покупки морозива ви уважно вчитуєтесь до складу і турбуєтеся при вигляді всяких незрозумілих добавок і елементів, значить, цей рецепт попався вам не дарма. Ми знаємо, як приготувати фантастично смачне домашнє морозиво без зайвих хімічних елементів і підсилювачів смаку. Щоб насолодитися солодким по повній, вам знадобиться всього три інгредієнти.

Щоб морозиво вийшло смачним і пухким, беріть молоко і масло максимальної жирності. А шоколад можете вибирати будь-який, який подобається: молочний, білий, чорний, з начинкою або без. Вийде чудово. Сподіваємося, ви оціните ці ласощі по достоїнству.
Оцінка 4.7/ Голосів 3

Інгредієнти

  • Молоко: 100 мл
  • Вершкове масло: 80 г
  • Молочний шоколад: 90 г

Як приготувати Домашнє шоколадне морозиво - Це Смак

  1. В глибоку ємність, яку можна поставити в мікрохвильовку, налийте молоко і додайте розм'якшене вершкове масло. Прогрійте інгредієнти в мікрохвильовій печі. Масло має повністю розтанути, а молоко — нагрітися, але не закипіти.
  2. На великій тертці натріть охолоджений шоколад, залийте сумішшю гарячого молока і масла, гарненько все перемішайте і дайте шоколаду розтанути.
  3. За допомогою блендера або міксера збийте отриману масу до консистенції вершків (вам знадобиться приблизно 8 хвилин). Надішліть частування в морозильну камеру на 40 хвилин.
  4. Потім дістаньте охолоджену масу і збивайте до тих пір, поки вона не стане щільніше.Домашнє шоколадне морозиво
Готове частування порційно розкладіть по тарілках і присипте тертим шоколадом. Взагалі тут все залежить від вашої уяви, сміливо додавайте нарізані желейні цукерки, горішки та інші улюблені смаколики. Подивіться, як можна приготувати той самий пломбір з дитинства і поділіться рецептами зі знайомими ласунами!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: