/ / / Як приготувати вершкове печиво

Як приготувати вершкове печиво - Це Смак

Як приготувати вершкове печиво - Це Смак
  • Десерти
  • 45 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 4

Улюблене кожним, хто його спробує, смугасте печиво-тістечко з горіхами — цей вершковий смак

Якщо ви пробували працювати з вершковим тістом , то знаєте, що в нього неможливо не закохатися: замішується з легкістю, розкочується і того простіше, а на виході виходить одночасно і щільним, і розсипчастим, і вологим, нагадуючи запечений мокрий пісок. Воно віддалено схоже на скоринку брауні загалом, ідеально підходить для приготування печива.

Вершкове печиво нерідко можна зустріти у вигляді зебри або двошаровому виконанні з додаванням какао. Все тому, що два види одного і того ж тіста добре тримаються разом, але не злипаються і не змішуються з-за масла і достатньої щільності. Ось ще одна ідея, як приготувати печиво з какао так, щоб воно більше нагадувало тістечко.
Оцінка 3.4/ Голосів 30

Інгредієнти

  • Пшеничне борошно: 300 г
  • Вершкове масло: 180 г
  • Цукор: 120 г
  • Какао-порошок: 25 г
  • Сметана: 2 ст. л.
  • Жовтки: [i]3 шт. /i]
  • Волоські горіхи: [i]за смаком /i]

Як приготувати Як приготувати вершкове печиво - Це Смак

  1. Перед готуванням залиште масло при кімнатній температурі, щоб використовувати його в розм'якшеному вигляді, а також очищені волоські горіхи подрібніть у велику крихту.
  2. Просіяти пшеничне борошно, додайте подрібнене вершкове масло і все перемішайте. Відокремте білки від жовтків і додайте останню масу, потім всипте цукор, перемішайте інгредієнти і замісити податливе тісто.
  3. Половину (можна меншу частину) загорніть в поліетилен, а до другої додайте сметану, какао і все перемішайте до однорідності. Обидва види тіста помістіть в холодильник на годину загорнутим у плівку.
  4. Кожен вид тіста розділіть на 4 частини і розкачайте по черзі їх в млинці, як показано на відео. Потім викладайте їх шарами, пересипаючи кожен з них подрібненими волоськими горіхами, як показано у відео.
  5. Вийшов товстий пласт листкового тіста помістіть в морозилку на 30 хвилин. Після цього його потрібно розрізати на 8 частин, викласти на деко, застелений пекарським папером (змащувати форму не потрібно!).
  6. Змастіть кожен шматочок розтопленим вершковим маслом, присипте горіхами і випікайте їх разом 20 хвилин при 170 градусах.
Ми вже розповідали про те, як приготувати кавовий рулет, схожий на це солодке листкове печиво. В цей раз ми використовували волоські горіхи, які з легкістю можна замінити крошеним мигдалем або навіть мигдальними слайсами. Ще один маленький секрет для тих, хто читає наші рецепти до кінця: щоб поліпшити якість тіста і зробити його смак багатоплановим, а не тільки солодким, не пошкодуйте щіпки солі. Особливо результат сподобається фанатам солоної карамелі ! Як вам така ідея десерту?
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: