/ / / Закуска з баклажанів c м'ясом «Хризантеми»

Закуска з баклажанів c м'ясом «Хризантеми» - Це Смак

Закуска з баклажанів c м'ясом «Хризантеми» - Це Смак
  • Закуски
  • 30 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 6

Чудові хризантеми з баклажанів: красива і швидка закуска з м'ясом

Літо вже стукає у наші двері. А це означає, що настала пора щосили насолоджуватися сезонними фруктами і овочами. Цього разу будемо радувати вас простою, але оригінальною стравою. Перед вами закуска з баклажанів c м'ясом «Хризантеми».

З таким частуванням впорається будь-яка господиня, бо готується воно дуже легко. По-перше, потрібно зробити заготовки з баклажанів. Завдяки їм овоч перетворюється в ніжні квіткові бутони. По-друге, слід приготувати м'ясну начинку в азіатському стилі. У цьому вам допоможе наш улюблений соєвий соус. Закуска з баклажанів c м'ясом виходить пікантною і ароматною.
Оцінка 0/ Голосів 0

Як приготувати Закуска з баклажанів c м'ясом «Хризантеми» - Це Смак

  1. Розріжте баклажани на 3 рівних частини. Кожну почистіть. Потім поставте кожен шматочок баклажана плоскою стороною на 2 олівця. Вони послужать обмежувачами. Зробіть надрізи ґратами, не дорізуючи її до кінця. Це заготовки для майбутніх «хризантем».Закуска з баклажанів c м'ясом «Хризантеми»
  2. Далі злегка присипте сіллю баклажани в розрізах. Дайте 10 хвилин відпочити, потім промийте овоч.
  3. Змішайте воду з крохмалем. Потім занурте в суміш кожну заготовку. Далі готуйте баклажани на пару протягом 10-15 хвилин.Закуска з баклажанів c м'ясом «Хризантеми»
  4. В цей час подрібнений часник обсмажте на рослинному маслі. Далі додайте курячий фарш. Коли він буде готовий, всипте порізаний кубиками болгарський перець.
  5. Протушкувати суміш і додайте соєвий соус. Гарненько перемішайте. Далі додайте кілька чайних ложок крохмальної води. Це додасть начинці глянець.Закуска з баклажанів c м'ясом «Хризантеми»
  6. Потім додайте в начинку трохи подрібненої кінзи за смаком.
  7. Готові «хризантеми» акуратно викладіть на блюдо. На них помістіть курячу начинку з перцем. Готово!Закуска з баклажанів c м'ясом «Хризантеми»
Закуска з баклажанів з м'ясом буде відмінно виглядати на святковому столі. Крім того, таку страву можна легко розбавити нудний повсякденний раціон. Якщо вам сподобається наш рецепт, також зверніть увагу на нашу свіжу добірку страв з кабачків. Приємного апетиту!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: