/ / / Подчеревок простим способом

Подчеревок простим способом - Це Смак

Подчеревок простим способом - Це Смак
  • Закуски
  • 10 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 8

Оригінальний спосіб засолювання підчеревина під скоринкою

Ніжне сало з прошарками м'яса можна приготувати по-різному. Наприклад, запекти його в духовці або зробити заготовку смакоти в банку. Але ми хочемо поділитися з вами більш традиційним варіантом. Сьогодні «Це Смак» покаже, як засолити подчеревок.

З нашим рецептом впорається навіть сама недосвідчена господиня. По-перше, потрібно підготувати інгредієнти і ємність для засолювання. По-друге, натерти спеціями сало і нашпигувати часником. Далі подчеревок засипається великою кількістю солі і відправляється в морозилку. Сало виходить ніби в'яленим і яскравим в розрізі. Не бійтеся пересолити продукт. Подчеревок візьме стільки солі, скільки треба. А скориночка при цьому залишиться м'якою і ніжною.
Оцінка 3.8/ Голосів 23

Інгредієнти

  • Подчеревок: 300 г
  • Часник: 5-6 зуб.
  • Чорний перець (мелений): 2 ч. л.
  • Перець чилі: 2 ч. л.
  • Лавровий лист: 5 шт.
  • Сіль: за смаком

Як приготувати Подчеревок простим способом - Це Смак

  1. Якщо у вас 1 великий подчеревок, поріжте його на кілька невеликих частин. Далі очистіть часник і 2-3 зуб. розріжте на пластини.
  2. Зробіть надрізи в салі, щоб помістити туди пластини часнику. Потім обваляйте подчеревок в чорному перці. Далі — в перці чилі у вигляді пластівців. Подрібніть часник.Подчеревок простим способом
  3. Виберіть форму, де буде засалюваться продукт. Підійде звичайний контейнер або форма для випікання. Орієнтуйтесь на розмір сала. Потім засипте дно форми шаром солі.
  4. На шар солі викладіть сало. Зверху покладіть залишився подрібнений часник. Потім — поламаний на шматочки лавровий лист.
  5. Далі засипте все вільне місце в формочці сіллю. Кількість солі залежить від розміру вашої форми і сала. Загорніть форму в харчову плівку. Надішліть сало в морозильну камеру на 1 тиждень.Подчеревок простим способом
  6. Через тиждень помістіть форму з салом в холодильник на добу, щоб подчеревок розморозився.
  7. Готове сало дістаньте з форми і злегка промийте водою, щоб не змити всі спеції. Потім обсушіть продукт паперовими рушниками.Подчеревок простим способом
Ароматний і ніжний подчеревок готовий! Подавайте страву в якості закуски на святковий стіл або як доповнення до червоного борщу. І домашні, і гості оцінять сало по достоїнству. Нам буде приємно, якщо ви розповісте подругам-хазяєчкам, як засолити подчеревок за нашим рецептом. Приємного апетиту!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: