/ / / Рулет з язиком

Рулет з язиком - Це Смак

Рулет з язиком - Це Смак
  • Закуски
  • 180 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 5

Курячий рулет з м'ясною начинкою готується в 4 кроки: звари, розріж, загорни, запечи!

Будемо чесні, мало хто береться за приготування язика незважаючи на те, що ця частина свині вважається делікатесною так само, як і щоки. Відразу виникають питання: з чим подавати і як цікаво приготувати. «Це Смак» відповість одночасно на обидва питання вдалим рецепт рулету з курки. Він виходить таким ошатним, що його часто можна побачити на шведському столі.

Для його приготування потрібен мінімальний набір продуктів — всього-то цибулина і морква крім м'яса. Навіть без великої кількості спецій смак сам по собі виходить дуже насиченим, тому ми використовували лише перець і сіль. Звичайно, при бажанні можна додати діжонську гірчицю, коріандр та інше.
Оцінка 3.8/ Голосів 13

Інгредієнти

  • Курячий окіст: 4 шт.
  • Свинячий язик: 2 шт.
  • Цибуля: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Лавровий лист: 2 шт.
  • Сіль: за смаком
  • Чорний перець (мелений): за смаком

Як приготувати Рулет з язиком - Це Смак

  1. Язик промийте під проточною водою, покладіть в каструлю і залийте холодною водою. Варіть на сильному вогні до закипання, зніміть пінку і тримайте на вогні ще 15 хвилин.
  2. Поміняйте в каструлі воду і варіть язик півтори години на середньому вогні до повної готовності.Рулет з язиком
  3. Цибулю і моркву почистіть і покладіть в каструлю до язика (можна цілком). Додайте лавровий лист, сіль і чорний перець. Варіть овочі з м'ясом ще 30 хвилин.
  4. Підготуйте крижану воду, можна навіть додати льоду, і занурте готовий язик. Так буде набагато легше прибрати шкірку. Почистіть язик.Рулет з язиком
  5. Просушіть курячі стегенця з допомогою паперових рушників. Потім надріжте вздовж і вийміть кістки, намагаючись максимально зберегти цілісність м'яса.
  6. Отримані шматки відбийте з одного боку через харчову плівку або пакет. Посоліть і поперчіть курку.Рулет з язиком
  7. Сформуйте рулети: кожен язик оберніть двома шматками курячого м'яса і зав'яжіть їх ниткою. Потім окремо загорніть рулети в подвійний шар фольги і випікайте в духовці 40 хвилин при 180 градусах. Після розріжте фольгу і запікайте рулети до появи рум'яної скоринки.
  8. Дайте страві повністю охолонути, зніміть нитки. Залишилося тільки красиво нарізати перед подачею.Рулет з язиком
При готуванні курячих стегенець постарайтеся зберегти шкіру — вона потрібна для того, щоб цінна волога не губилася і рулет залишався соковитим. До того ж шкіра містить багато жиру і додатково просочує м'ясо. Раніше ми розповідали про колосальну користь курячої шкіри тому і зараз радимо використовувати її по максимуму. Подавайте курячий рулет холодним з овочами та обов'язково збережіть наш рецепт, щоб не загубився.
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: