/ / / Голубці без м'яса

Голубці без м'яса - Це Смак

Голубці без м'яса - Це Смак
  • Закуски
  • 90 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 6

Сьогодні моя сім'я вечеряє «Равликами»! Купила капусту за копійки і наготувала на три дні вперед.

Приготування голубців — ціле мистецтво! Як тільки господині не експериментують з начинкою і способами подачі. Щоб приємно здивувати гостей і рідних іноді дуже хочеться заморочити і зробити з звичного страви справжню цукерочку. Сьогодні ми розповімо вам, як подати улюблені капустяні рулетики, щоб всі ахнули.

Напевно ви вже зустрічали на «Це Смак» не один рецепт голубців, але ми завжди пропонували вам це розкішне частування з м'ясною начинкою. На цей раз ви дізнаєтеся, як можна приготувати пісні капустяні рулетики. Вони не тільки будуть добре виглядати на святковому столі, а й урізноманітнять раціон тих, хто дотримується дієти або не їсть продукти тваринного походження.
Оцінка 4/ Голосів 5

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна: 1 шт.
  • Цибуля: 2 шт.
  • Соняшникова олія: 3 ст. л.
  • Рис: 2 скл.
  • Томатна паста: за смаком
  • Вода: за смаком
  • Сіль: за смаком

Як приготувати Голубці без м'яса - Це Смак

  1. Вимийте і обсушіть капусту, помістіть її в пакет і відправте в морозильну камеру на добу. Потім дістаньте капусту, видаліть качан і акуратно відокремте листя.
  2. Очистіть і наріжте кубиками цибулю, обсмажте в сковороді з товстим дном і високими бортиками до прозорості. Потім додайте томатну пасту і добре перемішайте її з цибулею.
  3. Відправте в сковороду попередньо промитий рис, посоліть його, поперчіть і залийте 100 мл води. Приправте рис улюбленими спеціями і протушкувати його.
  4. Зріжте з капустяного листя нерівності. Розподіліть по всій їх довжині рисову начинку і скрутіть листи рулетиками. Потім сформуйте з кожної рулету «равлика».Голубці без м'яса
  5. Помістіть улиткки» у сковороду, де смажилася цибуля. Гарячу кип'ячену воду змішайте з томатною пастою. Отримана рідина повинна повністю покрити голубці.Голубці без м'яса
  6. Прикрийте їх рештою цільними капустяними листками, притисніть тарілкою, а потім накрийте сковороду кришкою.Голубці без м'яса
  7. Тушкуйте страву на повільному вогні до тих пір, поки рідина повністю не випарується. На це у вас піде приблизно годину. Голубці готові!Голубці без м'яса
Порада: обрізки капустяного листя можете також приготувати, наприклад загасити. Подавайте частування з коханим сметанним соусом, подрібненим часником і зеленню. Страва виглядає дуже незвично і святково. Подивіться, як ще можна приготувати голубці у вигляді равликів з м'ясом. І не забудьте відправити такий хороший рецепт дорогим людям!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: