/ / / Пломбір в домашніх умовах

Пломбір в домашніх умовах - Це Смак

Пломбір в домашніх умовах - Це Смак
  • Десерти
  • 30 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 2

Домашній пломбір в стаканчику. Найскладніше — дочекатися, коли він повністю застигне.

Пломбір — солодкий порятунок від спеки, ліки від нудьги, насолода за копійки. Ось тільки де знайти справжній пломбір з молока або вершків з додаванням улюбленого згущеного молока і обов'язково в шоколадному поливанні? Хотілося б сказати, що йому місце в магазині, але там він або неякісно, або вже встиг покритися скоринкою льоду. А ось домашній пломбір куди смачніше.

Як приготувати пломбір в домашніх умовах якщо у вас немає морожениці? Дуже просто: три інгредієнти, міксер і хороша морозильна камера — все, що вам треба. Можна наготувати запас, зберігати в холодильнику і насолоджуватися, коли душі завгодно. А завгодно завжди!
Оцінка 3.5/ Голосів 55

Інгредієнти

  • Вершки: 300 мл
  • Згущене молоко: 300 мл
  • Чорний шоколад: 90 г

Як приготувати Пломбір в домашніх умовах - Це Смак

  1. Збийте вершки жирністю не менше 25 % міксером до густої пишної маси. У процесі збивання поступово додайте згущене молоко.Пломбір в домашніх умовахПломбір в домашніх умовах
  2. Розтопіть шоколад на паровій бані або в мікрохвильовій печі.
  3. Змастіть дно і стінки одноразових паперових стаканчиків шоколадом і наповніть сумішшю з згущеного молока та вершків. Вставити в кожен наповнений стаканчик дерев'яну паличку і відправте в морозильну камеру на всю ніч.Пломбір в домашніх умовахПломбір в домашніх умовах
  4. Надріжте картонну оболонку і зніміть стаканчик з вершкового пломбіру.Пломбір в домашніх умовах
Рецепт домашнього пломбіру досить простий, чи не правда? Темний шоколад можна замінити білим або молочним, а можна взагалі без нього. Тільки уявіть, вам більше не треба ламати голову, що приготувати на десерт родині та гостям — кожен оцінить таке приголомшливе солодке частування! Зберегти в закладки, а ми перевіримо, як багато серед вас ласунів.
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: