/ / / Маршмеллоу в домашніх умовах

Маршмеллоу в домашніх умовах - Це Смак

Маршмеллоу в домашніх умовах - Це Смак
  • Десерти
  • 30 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 5

З маршмеллоу з молочним шоколадом: пластичні і м'які без інвертного сиропу

Незважаючи на те, що магазинах повно готових зефирок маршмеллоу, домашні солодощі цілком і повністю перевершують їх за смаком і якістю. Адже ви точно знаєте, що ви кладете в склад, і приготування контролюється особисто вами. Зробити ці солодкі, повітряні і витончені маршмеллоу в домашніх умовах не відніме у вас багато часу, а витрачені зусилля окупаються насолодою від їх чарівного смаку і ніжної текстури.

Саморобний зефір маршмеллоу не тільки можна смажити на багатті, але і додавати до кави і какао, промащувати торти і робити тости. З нього виходить відмінна кондитерська мастика для прикраси десертів. Головне в рецепті приготування маршмеллоу своїми руками — не закип'ятити випадково желатин, інакше він втратить своєї желюючої властивості.
Оцінка 4.1/ Голосів 54

Інгредієнти

  • Молочний шоколад: 100 г
  • Желатин: 10 г
  • Вода: 160 мл
  • Цукор: 150 г
  • Мед: 5 ст. л.
  • Какао-порошок: 3 ст. л.

Як приготувати Маршмеллоу в домашніх умовах - Це Смак

  1. Замочіть желатин у воді, якщо це передбачено в інструкції. Якщо у вас швидкорозчинний, то переходьте до наступного кроку.
  2. Залийте порошок теплою кип'яченою водою і розмішайте. Поставте каструлю з сумішшю на повільний вогонь, додайте цукор і нагрівайте до повного розчинення, постійно помішуючи. Зніміть з вогню і трохи остудіть.
  3. Розтопіть шоколад в мікрохвильовці або на водяній бані. Додайте мед і желатиновий сироп. Збийте міксером на максимальній швидкості 5-10 хвилин.Маршмеллоу в домашніх умовах
  4. Відповідну форму з низькими бортиками оберніть харчовою плівкою і змастіть рослинною олією, щоб суфле не прилипло.
  5. Вилийте желатинову суміш у форму і поставте на 1 годину в холодильник до повного застигання. По закінченню цього часу розріжте десерт на порційні квадрати, змастивши ніж рослинним маслом.Маршмеллоу в домашніх умовах
  6. Кожен шматочок обваляйте в какао і зберігайте в герметичному контейнері або щільно зав'язаному пакеті.Маршмеллоу в домашніх умовах
Тепер ви знаєте, як зробити маршмеллоу на своїй кухні, і зможете в будь-який момент порадувати себе і гостей ніжними подушечками. Впевнені, вам вже не терпиться спробувати ці ласощі з домашнім гарячим шоколадом або прикрасити паску. Не бійтеся експериментувати і додавати в рецепт горіхи, сухофрукти та горіхи. Від цього ваш десерт тільки виграє!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: