/ / / Сирне суфле з яблуками

Сирне суфле з яблуками - Це Смак

Сирне суфле з яблуками - Це Смак
  • Десерти
  • хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 1

Дієтичне сирне суфле всього за 5 хвилин. Ніжна хмарина

Фрукти з сиром — корисний і ситний сніданок, який заряджає з ранку і налаштовує на робочий лад. Сирне суфле об'єднує обидва компоненти в ніжні смачні ласощі. Його можна приготувати в два рахунки і зробити своїм коронним десертом.

Сьогодні ми приготуємо ніжне дієтичне сирне суфле з яблуками без цукру і борошна. Всі інгредієнти представлені з розрахунку на 3-4 невеликі порції. Для десерту краще брати солодкі сорти яблук і домашній сухуватий сир не вище 5 % жирності.
Оцінка 3.7/ Голосів 10

Інгредієнти

  • Сир: 200 г
  • Яблуко: 0,5 шт.
  • Яйце: 1 шт.
  • Родзинки: 50 г
  • Кориця: за смаком

Як приготувати Сирне суфле з яблуками - Це Смак

  1. Підготуйте продукти. Помийте яблуко, зніміть шкірку і видаліть серцевину. Натріть м'якоть на дрібній тертці в пюре.Сирне суфле з яблуками
  2. Сир перетріть через сито. Щоб суфле вийшло повітряним і без грудочок, можна перебити сир в блендері.
  3. Ретельно змішайте яблучне пюре без соку, сир, яйце, родзинки і корицю. Утворилася рідина краще злити, щоб суфле не розвалилося. Або ж можна додати в суміш трохи вівсяних пластівців — вони вберуть зайву рідину.Сирне суфле з яблуками
  4. Розкладіть масу по чашках або силіконових формочках. Запікайте в мікрохвильовці 5 хвилин, поки сир зверху не підрум'яниться. Сирне суфле з яблуками можна запекти в духовці. 20-30 хвилин при 180 градусах буде достатньо.Сирне суфле з яблуками
  5. Коли десерт повністю охолоне, його можна дістати з форми або прямо з чашки. Для аромату і солодощі присипте суфле корицею, цукровою пудрою або коричневим цукром.
Для любителів інших смаків радимо поєднувати грушу з ваніллю, банан з корицею, абрикос з карамеллю. Вийде ніжно і екзотично.
Це низькокалорійні ласощі можна їсти при гастриті, підвищеної кислотності, на правильному харчуванні і давати маленьким дітям. Також спробуйте ніжний дієтичний десерт з ряжанки і святкове сирне суфле з полуницею. Збережіть рецепти собі і поділіться з друзями!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: