/ / / Фарширована курага

Фарширована курага - Це Смак

Фарширована курага - Це Смак
  • Десерти
  • хвилин
  • Легко
  • Порцій: 2

Корисна заміна цукерок. Не просто жменю сушених ягід, а справжні ласощі з кураги.

Курага не щось нове в кулінарному світі. З неї варять компоти, готують приголомшливо смачні начинки для пирогів, пиріжків, тортів та інших десертів. А ще з сушених абрикосів роблять цукерки. Найпростіший варіант — полити розтопленим шоколадом і почекати, поки він застигне. Ось вам і прекрасна заміна звичним магазинним ласощам. Але є ще один варіант, ще більш корисний — курага з сиром.

Говорячи про користь продукту, зазначимо, що сушені ягоди нереально корисні для кожного. Їх склад — мінерали і вітаміни, які допомагають боротися з серцево-судинними захворюваннями, високим артеріальним тиском, захворюваннями нирок, а також атеросклерозом. Навчіться готувати курагу замість цукерок і насолоджуйтеся смаком та користю.
Оцінка 3.8/ Голосів 30

Інгредієнти

  • Курага: 150 г
  • Сирний сир: 50 г

Як приготувати Фарширована курага - Це Смак

  1. Курагу промийте. Залийте її водою на кілька хвилин. Висушіть насухо паперовим рушником.Фарширована курага
  2. Зробіть надрізи у кожній ягоді. Наповніть невеликою кількістю кисломолочного сиру.Фарширована курага
  3. Застеліть жаростійку форму пергаментом. Перенесіть у неї курагу. Відправте на 7 хвилин у розігріту до 200 °С духовку. Насолоджуйтеся запеченою курагою.Фарширована курага
Фарширована курага — натуральна солодкість для тих, хто стежить за своїм харчуванням, хоче навчитися об'єднувати смачне й корисне. А ще плюс в тому, що продукти для приготування доступні, а процес не забирає дуже багато часу. Діліться рецептом на своїй сторінці, готуйте самі і радьте іншим.
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: