/ / / Роли «Філадельфія»

Роли «Філадельфія» - Це Смак

Роли «Філадельфія» - Це Смак
  • Закуски
  • 50 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 2

Роли «Філадельфія»: приготування в 5 простих кроків

Японські суші і роли — поживний і в той же час низькокалорійний продукт. Вони містять мінімум жирів і при цьому багаті білком, мінералами, йодом, амінокислотами. Рис містить клітковину, яка сприяє нормальному травленню і виведенню шлаків.

Щоб бути здоровими, як японці, не обов'язково ходити в суші-бари, можна готувати їх національну їжу вдома. Наприклад, супер популярні роли «Філадельфія», які підкорили серця багатьох гурманів по всьому світу.
Оцінка 4.3/ Голосів 25

Інгредієнти

  • Рисовий оцет: 20 мл
  • Лист норі: 1 шт.
  • Сир «Філадельфія»: 150 г
  • Сьомга: 150 г
  • Рис: 200 г

Як приготувати Роли «Філадельфія» - Це Смак

  1. Ретельно промийте круглозернистий рис холодною водою 6-7 разів (поки рідина не стане зовсім чистою і прозорою), покладіть в каструлю, залийте водою в пропорції 1:15 і поставте на плиту. Коли вода закипить, щільно закрийте кришку і зробіть мінімальний вогонь. Варіть 10-15 хвилин (до повного випаровування вологи). У будь-якому разі рис не повинен перебувати на вогні довше 20 хвилин.Роли «Філадельфія»
  2. Килимок з бамбука оберніть харчовою плівкою. Якщо у вас його немає, можете взяти складену в кілька разів фольгу або вафельний рушник. На плівку викладіть половину листа норі і рівномірно розподіліть на ньому половину остиглого рису. Залиште вільною тільки невелику смугу ближче до вас.Роли «Філадельфія»
  3. Складіть килимок навпіл і добре притисніть рис до листа норі. Переверніть його водоростями вгору і розкрийте. Надайте йому квадратну форму. Викладіть посередині вздовж листа сир Філадельфія, щоб вийшла лінія однакової ширини. Скрутіть з допомогою килимка рол, зробіть кілька рухів вздовж нього, щоб надати квадратну форму.Роли «Філадельфія»
  4. Сьомгу або будь-яку іншу червону рибу наріжте довгими однаковими скибочками і укладіть впритул на рол. Ще раз накрийте все килимком і притисніть рибу до рису. Повторіть в тій же послідовності з рештою інгредієнтами.Роли «Філадельфія»
  5. Помістіть «Філадельфію» на обробну дошку і гострим змоченим водою ножем розріжте на шматочки однакового розміру. Можна зверху посипати їх кунжутом або ікрою тріски.
Подавайте роли з соєвим соусом, маринованим імбиром або васабі. Якщо шукаєте економний варіант, спробуйте приготувати роли з оселедцем — вони виходять з оригінальним смаком і подачею. Діліться простим рецептом японців з друзями і тіште себе смачними стравами щодня!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: