/ / / Персиковий крем

Персиковий крем - Це Смак

Персиковий крем - Це Смак
  • Десерти
  • 50 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 4

Ніжний персиковий крем — відмінна альтернатива жирним помадкам з вершків, масла і згущеного молока

Багато господинь вважають за краще готувати десерти вдома: це і дешевше, і безпечніше, і смачніше. Кожна жінка, яка готує, наприклад, торт в домашніх умовах, знає, з яких інгредієнтів він складається, який крем вона в нього додала. Тому нестрашно дати шматочок такого торта дитині, та й самому з'їсти приємніше.

Класичні торти готуються за давно встановленими рецептами: всі знають, що в медовик додається сметанний крем, «Наполеон» — заварний. Але трохи фантазії ніколи не завадить. Існує дуже багато різноманітних кремів, які можна готувати вдома і використовувати на свій розсуд. Редакція «Це Смак» підготувала для вас рецепт персикового крему, який може доповнити і прикрасити безліч десертів.
Оцінка 4.1/ Голосів 51

Інгредієнти

  • Персик: 450 г
  • Лимонний сік: 2 ст. л.
  • Кукурудзяний крохмаль: 1 ст. л.
  • Цукор: за смаком

Як приготувати Персиковий крем - Це Смак

  1. Поріжте персики, додайте лимонний сік і збийте їх блендером до однорідної консистенції. Обсяг пюре повинен бути дорівнювати розміру чашки.Персиковий крем
  2. У невеликій каструлі змішайте цукор з крохмалем, додайте персикове пюре і добре перемішайте.
  3. Поставте на середній вогонь і варіть, постійно помішуючи, поки маса не стане густіше (7-13 хвилин).Персиковий крем
  4. Вилийте в банку, дайте охолонути і поставте в холодильник.Персиковий крем
Цей крем можна використовувати для тортів, випічки, а також просто намазувати їм хліб. Його неповторний аромат, бездоганний смак, насичений колір не залишать вас байдужим. Коли діти попросять придбати солодощі в магазині, купіть персики і приготуйте персиковий крем, який стане відмінною заміною шкідливих солодощів. Він швидко готується, тому вам не доведеться довго возитися на кухні. Поки сезон цього фрукта в розпалі, використовуйте час з користю. Приємного апетиту і не забудьте поділитися рецептом зі своїми друзями!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: