/ / / Малина з цукром на зиму

Малина з цукром на зиму - Це Смак

Малина з цукром на зиму - Це Смак
  • Десерти
  • 30 хвилин
  • Легко
  • Порцій: 10

Сире малинове варення: стоїть як миленький не ходить! Дізнайся лайфхак і точну кількість цукру.

Терта малина з цукром — це не просто свято смаку, взимку це ще й прекрасний засіб для зміцнення імунітету. Відсутність теплової обробки — гарантія того, що всі вітаміни збережуться в повній мірі.

Часто господині нарікають на те, що сире варення погано зберігається і через короткий час починає бродити. Головна причина такої неприємності — погано простерилізовані банки і кришки. Друга причина — недостатня кількість цукру. Тримайте від «Це Смак» перевірений рецепт з малини з цукром на зиму. Невелика хитрість дозволить заготівлі простояти до наступного врожаю ягід!

Порада: свіжа малина чудово поєднується з м'ятою. Подрібніть кілька листочків і розітріть з ягодами і цукром. Вийде надзвичайно ароматно!
Оцінка 3.9/ Голосів 7

Інгредієнти

  • Малина: 1 кг
  • Цукор: 2 кг
  • Горілка: 100 мл

Як приготувати Малина з цукром на зиму - Це Смак

  1. Малину переберіть: відокремте зіпсовані, м'яті ягоди. Відібрану малину покладіть в друшляк і промийте під проточною водою, максимально злийте всю рідину.
  2. Відміряйте необхідну кількість цукру, зсипте в глибокий емальований таз і ягоди і цукор. Розітріть дерев'яною ложкою малину з цукром до однорідності.
  3. Банки вимийте, стерилізуйте в духовці або мікрохвильовій печі. Кришки прокип'ятіть. Розкладіть малинове пюре по банкам. Поверхню посипте цукром. У кришки налийте по ложці горілки і, не зливаючи, відразу ж загвинтіть.Малина з цукром на зиму
Сире варення прекрасно зберігається нижній полиці холодильника. З настанням холодів його можна винести на засклений балкон або лоджію. З цієї ж інструкції вийде відмінна заморожена заготовка. Розкладіть в контейнери і відправте в морозилку. Поділіться рецептом з друзями, нехай оцінять!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: