/ / / Простий торт без випічки

Простий торт без випічки - Це Смак

Простий торт без випічки - Це Смак
  • Десерти
  • хвилин
  • Легко
  • Порцій: 9

Десерт швидкого приготування: шикарний торт всього з трьох інгредієнтів

Якщо ви ні дня не можете обійтися без солодкого, але метушня біля плити не ваша сильна сторона, то не обов'язково бігти в магазин за фабричними ласощами. Вони містять безліч барвників, ароматизаторів, трансжирів і інших неприємних добавок. Не думаємо, що ваш організм буде цьому радий.

Редакція «Це Смак» пропонує рецепт торта швидкого приготування, який вгамує вашу потребу в глюкозі. Торт з пряників з бананами не потрібно випікати, тому вам не доведеться розводити, збивати або замішувати. Вкуснятину лише потрібно дати постояти кілька годин у холодильнику, щоб вийшла апетитна страва. З-за хорошою просочення десерт нагадує банановий торт бісквітний. До того ж у ньому всього 3 інгредієнта!
Оцінка 3.6/ Голосів 59

Інгредієнти

  • Пряники: 500 г
  • Банан: 5 шт.
  • Сметана: 500 г

Як приготувати Простий торт без випічки - Це Смак

  1. Вибирайте пряники виключно свіжі і без начинки. Для цього торта ідеально підійдуть медові пряники, приготовані за нашим рецептом. Наріжте їх колами товщиною 7 мм, обрізки подрібніть руками в крихту.
  2. Банани беріть дуже стиглі і солодкі, тоді вам не доведеться додавати цукор в сметану. Очистіть їх від шкірки і наріжте тонкими пластинами.Простий торт без випічки
  3. Підготуйте форму для складання торта: вам знадобиться будь-яка глибока миска або тарілка круглої форми. Застеліть її внапуск двома листами харчової плівки.
  4. Перший шар — нарізані скибочками пряники. Рясно змастіть їх сметаною. Вона повинна бути не менше 20 % жирності. За бажанням можете додати ванільну есенцію.
  5. На сметану викладіть кружечки бананів, потім знову шар пряників. Намагайтеся перекривати проміжки. І знову гарненько полийте сметаною.
  6. Продовжуйте формувати шари у такій черговості, щоб завершальним шаром були пряники, змащені сметаною.Простий торт без випічки
  7. Накрийте торт харчовою плівкою і відправте в холодильник на ніч для просочення.
  8. Вранці вийміть миску з тортом, зніміть плівку, накрийте блюдом для сервірування і переверніть. Таким чином нижній шар виявиться зверху.Простий торт без випічки
  9. Ще раз змастіть торт сметаною і прикрасьте присипкою з подрібнених пряникових обрізків. Але ви можете прикрасити десерт за своїм бажанням і смаком. Наприклад, домашнім шоколадом, приготованим за нашим рецептом.Простий торт без випічки
Прекрасна ідея — не випікати коржі, а взяти вже готовий продукт і використовувати його у своєму кулінарному творіння. Виходить високий, м'який, вологий і смачний торт без цукру, так як печиво вже солодке, а банани тут як підсолоджувач. Якщо ви хочете порадувати себе чимось солодким без шкоди для фігури, то зверніть увагу на рецепт сирно-бананового десерту. Обов'язково приготуйте: цю просту, бюджетну і дуже смачну страву!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: