Рисове печиво - Це Смак

Рисове печиво - Це Смак
  • Десерти
  • 200 хвилин
  • Середньо
  • Порцій: 6

Рисове печиво з літніми ягодами — домашній десерт з мінімуму інгредієнтів

Як би ми не говорили про шкідливість цукру, багато людей люблять їсти печиво, цукерки, торти. А як ласунам відмовитися від десертів? Та й питання в тому, чи потрібно. Якщо підходити до цього питання з розумом, споживати розумну кількість солодощів іноді можна балувати себе улюбленими ласощами.

А якщо ще приготувати вдома смачні солодкі страви, то навіть дітям можна без побоювань давати. Адже коли дорослим важко стримати себе, щоб не з'їсти зайвого шматочка торта, то що вже говорити про дітей? Звичайно, всі вони люблять солодощі і ні про яке терпіння тут мови немає. Щоб не купувати улюбленим малюкам магазинні десерти, краще приготуйте щось смачне вдома. Редакція «Це Смак» підготувала для вас незрівнянний рецепт рисового печива зі смородиною.
Оцінка 4.6/ Голосів 7

Інгредієнти

  • Пшеничне борошно: 100 г
  • Рисове борошно: 80 г
  • Цукрова пудра: 50 г
  • Вершкове масло: 100 г
  • Смородина: 100 г

Як приготувати Рисове печиво - Це Смак

  1. Змішайте рисове борошно, пшеничне борошно і цукрову пудру.
  2. Додайте холодне вершкове масло в цю суміш і подрібніть в блендері.
  3. Додайте смородину і ще раз збийте блендером.
  4. Тісто має зібратися в кулю. Щоб відрегулювати густоту тіста, можна додати трохи борошна або ложку-другу холодної води.
  5. З тіста сформуйте ковбаску діаметром 6 см, загорніть в харчову плівку і відправте на 2-3 години в холодильник.
  6. Вийміть тісто, гострим ножем наріжте кружечки товщиною 1 см і випікайте при 180 градусах в духовці 15-18 хвилин.Рисове печиво
Просте, корисне і смачне печиво, яке відмінно замінить покупні солодощі. Замість смородини можна брати інші фрукти або ягоди, потім просто регулювати густоту тіста. Влітку неможливо не спробувати такого ласоща, коли стільки корисних солодощів росте на городі. Не забудьте заморозити ягоди на зиму, тоді і в холодну пору року можна буде без проблем приготувати таке печиво. Приємного апетиту і обов'язково поділіться цим рецептом зі своїми друзями!
Рецепт ще не коментували. Будьте першим, хто залишить коментарій!
Залишити коментарій
Підписуйтесь на наші групи
в соціальних мережах: